Graszoden Velp

Waar leggen wij de graszoden in Velp?

Velp is een plaats in de gemeente Rheden. Het grenst zowel aan de plaatsen Rheden en Rozendaal als aan de stad Arnhem. Gras en Groen Graszoden is in deze omgeving zeer actief met het aanleggen van nieuwe graszoden. Zo komen wij in onder meer de wijken Velp-Noord, Velp-Zuid en Velp-Noordoost.

Ook de omliggende woonplaatsen vallen onder het werkgebied van Gras en Groen Graszoden.

Natuurparken rondom de stad Velp:

Rondom het stadje Velp is vanwege de aanwezigheid van de Veluwe enorm veel groen te vinden. Velp grenst aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom. Urenlange fietstochten en wandelingen behoren hier tot de mogelijkheid. Het zijn vooral de waterplassen, de bosgebieden en de uitgestrekte graslanden die dit gebied zo uniek maken. Nationaal Park Veluwezoom - dat het eerste nationaal park van Nederland is - beslaat ongeveer 5000 hectare.

Al het groen in Velp:

Aan de grens van Velp ligt landgoed Rosendael. Het landgoed ligt vol met bezienswaardigheden, zoals een imposant en historisch kasteel. Wist u dat Rosendael een van de oudste stadsparken van Nederland is? In het verleden hebben vele beroemde tuinarchitecten hun visie op de inrichting van het park gegeven. Het is dan ook niet voor niets dat dit is terug te zien aan de inrichting van het park.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Velp

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Velp? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Velp vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Velp graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Velp

Wilt u bij u in Velp de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Heemstede

Nederveen


5

"Met name de nazorg is fenomenaal!"

Graszoden leggen Heemstede
Referenties

Graszoden in Velp

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Velp. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Velp gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Velp

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen