Graszoden Veldhoven

Waar leggen wij de graszoden in Veldhoven

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeente Veldhoven. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de wijken Cobbeek, d’Ekker, Heikant, De Kelen, ’t Look, Meerveldhoven, Oerle, De Polders, Veldhoven-Dorp, Zeelst, Zonderwijk, Zilverackers, Buitengebied en natuurlijk leggen wij onze zoden ook in het centrum van Veldhoven.

In de gemeentes en dorpen rondom Veldhoven zijn wij ook actief met de aanleg van tuinen en graszoden. Ons werkgebied reikt o.a. tot Waalre, Zittard, Zandoerle, Oerle, Zeelst, Hurk, Aalst en Steensel.

Al het groen in Veldhoven

Veldhoven is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 44.000 inwoners. Betreft natuur zit je in Veldhoven goed zo zijn er in en rondom Veldhoven verschillende natuurgebieden te vinden. Enkele bekende gebieden zijn de Dommelbeemden, Vlasrootvennen, Groot Goor, Sprankelse bossen, Oeyenbosch en de Oerlesche & Zandoerlesche bossen.

De Dommelbeemden zijn vochtige stukken grasland. Deze graslanden liggen vaak langs beken en worden veelal gebruikt voor de productie van hooi. Het is een landschap met vele beken, houtwallen en bosgebieden.


De vlasrootvennen is een bosrijk gebied met vele ondiepe meertjes en vennen. Dit zijn overigens de enige echte vennen in de gemeente Veldhoven. Het is een zeer mooi gebied om te bezichtigen.

Het Groot Goor is een natuurgebied met een grootte van ongeveer 55 hectare. Het is een langgerekt gebied waar bosgebied wordt afgewisseld met weilanden en lange beken.

De Sprankelse bossen en het natuurgebied de Oeyenbosch zijn beide bosrijke gebieden waar men even heerlijk kan wandelen. In het gebied liggen wandel en fietspaden en is dus zeer toegankelijk voor de mensen.

De Oerlesche & Zandoerlesche bossen is een bosgebied van ongeveer 100 hectare groot. Het gebied kent zowel particuliere gedeeltes als gedeeltes van de gemeente. Gelukkig is het grootste deel in bezit van de gemeente en is dus voor iedereen toegankelijk.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Veldhoven niet

Wij als bedrijf zijn natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Veldhoven. Zo zijn we o.a. actief in de wijken De Reegel en de nieuwbouwwijk Kerckhoeve. Deze wijken zijn ingericht op groen en moderniteit. Wij als bedrijf kunnen uw wensen combineren met het wijkbeeld en zo de ideale tuin voor u aanleggen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad en geen tijd heeft om één van de natuurgebieden te bezoeken kan men natuurlijk altijd één van de stadsparken in en rondom het centrum van Velhoven bezoeken. In deze parken staan voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Veldhoven

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Veldhoven? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Veldhoven vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Veldhoven graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Veldhoven

Wilt u bij u in Veldhoven de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oudenbosch

Jan van de Braak


5

"Zeer tevreden."

Graszoden leggen Oudenbosch
Referenties

Graszoden in Veldhoven

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Veldhoven. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Veldhoven gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Veldhoven

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen