Graszoden Veldhoven

Waar leggen wij de graszoden in Veldhoven

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeente Veldhoven. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de wijken Cobbeek, d’Ekker, Heikant, De Kelen, ’t Look, Meerveldhoven, Oerle, De Polders, Veldhoven-Dorp, Zeelst, Zonderwijk, Zilverackers, Buitengebied en natuurlijk leggen wij onze zoden ook in het centrum van Veldhoven.

In de gemeentes en dorpen rondom Veldhoven zijn wij ook actief met de aanleg van tuinen en graszoden. Ons werkgebied reikt o.a. tot Waalre, Zittard, Zandoerle, Oerle, Zeelst, Hurk, Aalst en Steensel.

Al het groen in Veldhoven

Veldhoven is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 44.000 inwoners. Betreft natuur zit je in Veldhoven goed zo zijn er in en rondom Veldhoven verschillende natuurgebieden te vinden. Enkele bekende gebieden zijn de Dommelbeemden, Vlasrootvennen, Groot Goor, Sprankelse bossen, Oeyenbosch en de Oerlesche & Zandoerlesche bossen.

De Dommelbeemden zijn vochtige stukken grasland. Deze graslanden liggen vaak langs beken en worden veelal gebruikt voor de productie van hooi. Het is een landschap met vele beken, houtwallen en bosgebieden.


De vlasrootvennen is een bosrijk gebied met vele ondiepe meertjes en vennen. Dit zijn overigens de enige echte vennen in de gemeente Veldhoven. Het is een zeer mooi gebied om te bezichtigen.

Het Groot Goor is een natuurgebied met een grootte van ongeveer 55 hectare. Het is een langgerekt gebied waar bosgebied wordt afgewisseld met weilanden en lange beken.

De Sprankelse bossen en het natuurgebied de Oeyenbosch zijn beide bosrijke gebieden waar men even heerlijk kan wandelen. In het gebied liggen wandel en fietspaden en is dus zeer toegankelijk voor de mensen.

De Oerlesche & Zandoerlesche bossen is een bosgebied van ongeveer 100 hectare groot. Het gebied kent zowel particuliere gedeeltes als gedeeltes van de gemeente. Gelukkig is het grootste deel in bezit van de gemeente en is dus voor iedereen toegankelijk.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Veldhoven niet

Wij als bedrijf zijn natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Veldhoven. Zo zijn we o.a. actief in de wijken De Reegel en de nieuwbouwwijk Kerckhoeve. Deze wijken zijn ingericht op groen en moderniteit. Wij als bedrijf kunnen uw wensen combineren met het wijkbeeld en zo de ideale tuin voor u aanleggen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad en geen tijd heeft om één van de natuurgebieden te bezoeken kan men natuurlijk altijd één van de stadsparken in en rondom het centrum van Velhoven bezoeken. In deze parken staan voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Veldhoven

Wilt u met graszoden in Veldhoven een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Veldhoven vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Veldhoven uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Veldhoven € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Veldhoven dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Heerlen

Bianca Geertsen


5

"Alles klopt zoals we bedacht hadden."

Graszoden leggen Heerlen
Referenties

Graszoden in Veldhoven

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Veldhoven. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Veldhoven gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Veldhoven

 • Graszoden Veldhoven
 • Graszoden Veldhoven
 • Graszoden Veldhoven
 • Graszoden Veldhoven
 • Graszoden Veldhoven
 • Graszoden Veldhoven
 • Graszoden Veldhoven
 • Graszoden Veldhoven
 • Graszoden Veldhoven
 • Graszoden Veldhoven
 • Graszoden Veldhoven
 • Graszoden Veldhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen