Graszoden Veghel

Waar leggen wij de graszoden in Veghel

Wij als bedrijf zeer actief met het leggen van graszoden in de gemeente Veghel. Wij zijn o.a. actief in de wijken Oranjewijk, Eikelkamp, Hoogeinde, Leest, De Bolken, Koolenkampen, Vijverwijk, Veghel-Zuid, De Donauring, Beukelaar, Bunders, ´t Ven, Scheifelaar en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het centrum van Veghel.

In de omliggende dorpen en gemeentes rondom Veghel zijn wij als bedrijf ook zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Sint-Oedenrode, Schijndel, Liempde, Heeswijk Dinther, Nistelrode, Erp, Boekel, Gemert en Beek en Donk.

Al het groen in Veghel

De gemeente Veghel is gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 25.000 inwoners. In de omgeving van Veghel is voldoende natuur te vinden. Enkele bekende natuurgebieden zijn het Rauwven, de Aa-Broeken en de Eerdse Bergen.

Het Rauwven is een poel gelegen in Veghel die veel bijzondere soorten bezit. In 2003/2004 heeft men dit ven helaas moeten leegpompen. Het ven was namelijk overgenomen door een uitheemse vissoort genaamd de zonnebaars. Deze vissoort heeft nagenoeg alles leeg gegeten in dit ven en zorgde voor het definitieve verdwijnen van o.a. de knoflookpad in dit gebied. Bij het leegpompen van dit ven is alle zonnebaars verwijderd. Momenteel is men met projecten bezig om de knoflookpad hier te herintroduceren. Dit doet men door deze soort opnieuw uit te zetten in dit gebied met de hoop dat deze zich gaat herstellen. Het is zeker de moeite waard om dit ven te bezoeken.

De Aa-Broeken is een nat kwelgebied gelegen in de gemeente Veghel. Dit gebied kent vele graslanden afgewisseld door beekjes en moerasgebieden. Het is een mooi gebied om doorheen te wandelen.

De Eerdse Bergen is een gebied dat veel stuifzandduinen kent. Toen deze zandduinen een bedreiging voor eerde ging vormen is dit gebied vastgelegd. Hierdoor is uiteindelijk een zandduingebied ontstaan. Er zijn helaas delen van deze duin afgegraven moeten worden maar de oorspronkelijke rug bestaat nog wel. Het is een mooi gebied wat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Veghel niet

Ook in de nieuwbouwwijken van Veghel zijn wij als bedrijf actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden. Wij zijn o.a. actief in de wijken De Scheifelaar, Thuishaven, Het Ven en Dorsveld. Deze wijken zijn zeer modern en groen aangelegd. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat om dit wijkgevoel terug te laten komen in uw tuin. Daarnaast luisteren wij zeer goed naar uw wensen en verwerken deze met uiterste vakkundigheid in uw tuin.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de stadse drukte en geen tijd heeft om één van de natuurparken te bezoeken kan men natuurlijk altijd één van de stadsparken in het centrum van Veghel bezoeken. In deze parken kan men ook even heerlijk tot rust komen. Er staan voldoende bankjes in dit park waar men even kan gaan zitten en natuurlijk zijn er ook wandelpaden om even een wandeling te kunnen maken.



gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Veghel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Veghel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Veghel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Veghel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Veghel

Wilt u bij u in Veghel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:



Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Geffen

Edwin Hendriks


5

"Vanaf begin tot eind dus zeer goed geregeld!"

Graszoden leggen Geffen
Referenties

Graszoden in Veghel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Veghel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Veghel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Veghel

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen