Graszoden Veghel

Waar leggen wij de graszoden in Veghel

Wij als bedrijf zeer actief met het leggen van graszoden in de gemeente Veghel. Wij zijn o.a. actief in de wijken Oranjewijk, Eikelkamp, Hoogeinde, Leest, De Bolken, Koolenkampen, Vijverwijk, Veghel-Zuid, De Donauring, Beukelaar, Bunders, ´t Ven, Scheifelaar en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het centrum van Veghel.

In de omliggende dorpen en gemeentes rondom Veghel zijn wij als bedrijf ook zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Sint-Oedenrode, Schijndel, Liempde, Heeswijk Dinther, Nistelrode, Erp, Boekel, Gemert en Beek en Donk.

Al het groen in Veghel

De gemeente Veghel is gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 25.000 inwoners. In de omgeving van Veghel is voldoende natuur te vinden. Enkele bekende natuurgebieden zijn het Rauwven, de Aa-Broeken en de Eerdse Bergen.

Het Rauwven is een poel gelegen in Veghel die veel bijzondere soorten bezit. In 2003/2004 heeft men dit ven helaas moeten leegpompen. Het ven was namelijk overgenomen door een uitheemse vissoort genaamd de zonnebaars. Deze vissoort heeft nagenoeg alles leeg gegeten in dit ven en zorgde voor het definitieve verdwijnen van o.a. de knoflookpad in dit gebied. Bij het leegpompen van dit ven is alle zonnebaars verwijderd. Momenteel is men met projecten bezig om de knoflookpad hier te herintroduceren. Dit doet men door deze soort opnieuw uit te zetten in dit gebied met de hoop dat deze zich gaat herstellen. Het is zeker de moeite waard om dit ven te bezoeken.

De Aa-Broeken is een nat kwelgebied gelegen in de gemeente Veghel. Dit gebied kent vele graslanden afgewisseld door beekjes en moerasgebieden. Het is een mooi gebied om doorheen te wandelen.

De Eerdse Bergen is een gebied dat veel stuifzandduinen kent. Toen deze zandduinen een bedreiging voor eerde ging vormen is dit gebied vastgelegd. Hierdoor is uiteindelijk een zandduingebied ontstaan. Er zijn helaas delen van deze duin afgegraven moeten worden maar de oorspronkelijke rug bestaat nog wel. Het is een mooi gebied wat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Veghel niet

Ook in de nieuwbouwwijken van Veghel zijn wij als bedrijf actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden. Wij zijn o.a. actief in de wijken De Scheifelaar, Thuishaven, Het Ven en Dorsveld. Deze wijken zijn zeer modern en groen aangelegd. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat om dit wijkgevoel terug te laten komen in uw tuin. Daarnaast luisteren wij zeer goed naar uw wensen en verwerken deze met uiterste vakkundigheid in uw tuin.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de stadse drukte en geen tijd heeft om één van de natuurparken te bezoeken kan men natuurlijk altijd één van de stadsparken in het centrum van Veghel bezoeken. In deze parken kan men ook even heerlijk tot rust komen. Er staan voldoende bankjes in dit park waar men even kan gaan zitten en natuurlijk zijn er ook wandelpaden om even een wandeling te kunnen maken.

Projecten in Veghel

Alle projecten

Graszoden leggen Veghel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Veghel. Graszoden leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd weer een prachtig en nieuw gazon heeft. Met verse premium graszoden kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd. En na een korte periode van slechts twee weken dagelijks onderhoud kunt u het gazon al in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf graszoden leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van graszoden leggen

  • Direct zichtbaar resultaat
  • U kunt alle graszoden op één dag (laten) leggen
  • Het nieuwe gazon is binnen 14 dagen in gebruik te nemen
  • De graszoden vragen eenvoudig onderhoud voor een perfect eindresultaat

Graszoden laten leggen in Veghel

Wilt u graszoden laten leggen in Veghel? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig bewerken van de bodem, egaliseren van de ondergrond en uitrollen van de graszoden behoort tot hun vaste werkzaamheden.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij de graszoden voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook een bestaand gazon dat aan vervanging toe is eerst verwijderen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het leggen van graszoden in Veghel gaat u naar de pagina graszoden prijzen.

Prijzen graszoden laten leggen

Aantal m²     Prijs 
0 - 25 m² € 250,- 
26 - 50 m² € 9,00 p/m² 
51 - 100 m² € 8,00 p/m² 
101 m² - 199 m² € 7,00 p/m² 
201 m² - 400 m² € 6,50 p/m² 
> 400 m²     Op aanvraag

Graszoden Veghel

Wilt u zelf aan de slag en graszoden leggen bij u in Veghel? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren. Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt de graszoden bij Gras en Groen kopen. Zo krijgt u toch de beschikking over de schitterende premium graszoden van Champions League kwaliteit!

Kenmerken premium graszoden

  • Hoge sierwaarde
  • Bestand tegen regelmatige betreding
  • Zelfherstellend vermogen, ook na intensief gebruik
  • Ingezaaid met een graszaadmengsel voor een speelgazon
  • Verdraag een bepaalde mate van schaduw
  • In 12-14 maanden opgekweekt en vrij van plastic netten

Graszoden kopen en afhalen bij Gras en Groen

De verse premium graszoden zijn dagelijks vers af te halen bij Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. Via de shop of middels de bestelmodule bovenaan en onderaan elke pagina op de website kunt u de graszoden bestellen. Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven op welke datum en binnen welk tijdvenster u de graszoden wens af te halen.

Graszoden bezorgen in Veghel

Wilt u zelf graszoden gaan leggen, maar heeft u geen mogelijkheid om de graszoden af te halen? Dat is geen probleem! Dankzij de graszoden bezorgservice krijgt u de graszoden bij u thuis geleverd. Gras en Groen levert verse premium graszoden tegen scherpe prijzen.

U kunt de graszoden laten leveren in heel Nederland en uw bestelling volgen met een Track en Trace systeem. Besteld u voor 12:00 uur, dan worden uw graszoden zelfs al de volgende dag bezorgd. Lees hier meer over graszoden bezorgen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag
Wat betekent premium kwaliteit graszoden?

Gras en Groen krijgt gedurende het graszoden seizoen elke dag een levering met verse premium graszoden. Maar wat betekent het predicaat premium speelgazon?

Allereerst het speelgazon. Een speelgazon kan zoals de naam al doet vermoeden tegen een stootje. Het is bestand tegen betreding en zal zichzelf na gebruik hiervan herstellen. Bovendien heeft het een hoge sierwaarde dankzij de kleur en dichtheid van het gras.

Premium speelgazon graszoden hebben dezelfde kenmerken zoals hierboven omschreven, maar met een extra eigenschap. Het is namelijk beter bestand tegen schaduw. Doordat veel tuinen meer schaduw hebben dan wenselijk voor de meeste grassoorten is dit een ideale toevoeging.

Let wel op: de graszoden hebben nog steeds minimaal 4 uur direct zonlicht per dag nodig voor een gezonde groei!

Kan er vooraf iemand komen kijken?

Om onze tarieven zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden voor u komen wij kijken bij gazons groter dan > 250 m2. Nadat u een offerte aanvraag heeft gedaan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Indien uw gazon kleiner is verzoeken wij u een foto per mail aan te leveren indien u twijfelt aan de huidige situatie. Op een foto kunnen wij heel veel zien en u van het juiste advies voorzien.

Wat zijn de kosten van een nieuw gazon?

De kosten voor de aanleg van een nieuw gazon zijn van een aantal zaken afhankelijk, zoals het oppervlak en de uit te voeren werkzaamheden. Een overzicht van alle prijzen vindt u hier: Graszoden prijzen

U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen waarin wij alle kosten gespecificeerd aanbieden.

Binnen welke termijn kan mijn gazon worden aangelegd?

Wij kunnen altijd binnen 3 weken de graszoden bij u thuis komen leggen. Wij passen het aantal medewerkers aan op de omvang van de werkzaamheden. Daardoor kunnen wij de opdracht altijd binnen één dag afronden. Regen kan een spelbreker zijn. In dat geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en rekenen wij op uw begrip!

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Uw offerte aanvraag wordt binnen één werkdag door Gras en Groen beantwoord. Het kan zijn dat u direct een offerte ontvangt of dat wij eerst om aanvullende informatie vragen. Indien wij een bezoek brengen aan uw tuin ontvangt u binnen één werkdag na dit bezoek een passende offerte.

Wat is er nodig om te kunnen bezorgen op locatie?

De chauffeur zal de graszoden zo dicht mogelijk bij uw toekomstige gazon lossen. U dient er rekening mee te houden dat de ondergrond verhard dient te zijn. De graszoden worden bezorgd met een vrachtwagen van 18 meter lang. De toegangsweg zal dus verhard en vrij van obstakels moeten zijn.