Graszoden Veenendaal

Waar leggen wij de graszoden in Veenendaal

Wij als bedrijf zijn in Veenendaal actief met de aanleg van grasmatten. We zijn actief in de wijken Veenendaal Noordoost, Veenendaal Zuidoost, Veenendaal Zuidwest, Veenendaal Noordwest en Veenendaal west. Daarnaast zijn wij ook zeer actief in het centrum van Veenendaal. Ook leggen wij onze grasmatten in de wijken De pol, Molenbrug, Franse Gat, ´t Hoorntje, De Engelenburg, Salamander, Dragonder, West, De Gelderse Blom, Petenbos, Dragonder-Oost.

In de gemeentes rondom Veenendaal breidt ons werkgebied zich uit tot o.a. de kernen Scherpenzeel, Ederveen, Bennekom en Achterberg. Hier leggen wij zowel complete tuinen als graszoden aan.

Al het groen in Veenendaal

Veenendaal is een gemeente gelegen in de provincie Utrecht. De gemeente telt ongeveer 63.000 inwoners. In de omgeving van Veenendaal zijn redelijk wat natuur- en recreatiegebieden te vinden. Op de grens van de gemeenten Veenendaal en Ede is een natuurlijke groene grens in ontwikkeling. Dit wordt een zogenaamde natuurontwikkelingzone genoemd. De bedoeling is dat de natuur hier zijn gang kan gaan en zich verder kan ontwikkelen.

Dit gebied dient uiteindelijk ook als recreatief gebied te ontwikkelen. In de toekomst hoopt men dat het gebied zich gaat uitnodigen tot wandelingen, fietstochten en andere vormen van recreatie. Al met al ziet het er voor de toekomst zeer goed uit.

Een stukje verwijderd van Veenendaal ligt de Utrechtse Heuvelrug. In dit nationale park vind men veel bosrijke gebieden, heidevelden en nog veel meer. In dit gebied zijn wandelpaden en fietspaden aangelegd wat het gebied erg toegankelijk maakt.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Veenendaal niet

In de nieuwbouwwijken in Veenendaal zijn wij als bedrijf ook actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden. Zo zijn wij zeer actief met de aanleg van graszoden in de nieuwbouwwijk in Veenendaal-Oost.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men geen tijd heeft om het nationale park de Utrechtse Heuvelrug te bezoeken kan men altijd nog tot rust komen in één van de stadsparkjes in het centrum van Veenendaal. De parken zijn groen ingericht en er staan voldoende bankjes waar u even heerlijk kunt bijkomen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Veenendaal

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Veenendaal? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Veenendaal vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Veenendaal graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Veenendaal

Wilt u bij u in Veenendaal de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Waalre

Reijnders


5

"Fantastisch! Goede/aardige en kundige mensen en het resultaat is geweldig."

Graszoden leggen Waalre
Referenties

Graszoden in Veenendaal

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Veenendaal. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Veenendaal gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Veenendaal

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen