Graszoden Veenendaal

Waar leggen wij de graszoden in Veenendaal

Wij als bedrijf zijn in Veenendaal actief met de aanleg van grasmatten. We zijn actief in de wijken Veenendaal Noordoost, Veenendaal Zuidoost, Veenendaal Zuidwest, Veenendaal Noordwest en Veenendaal west. Daarnaast zijn wij ook zeer actief in het centrum van Veenendaal. Ook leggen wij onze grasmatten in de wijken De pol, Molenbrug, Franse Gat, ´t Hoorntje, De Engelenburg, Salamander, Dragonder, West, De Gelderse Blom, Petenbos, Dragonder-Oost.

In de gemeentes rondom Veenendaal breidt ons werkgebied zich uit tot o.a. de kernen Scherpenzeel, Ederveen, Bennekom en Achterberg. Hier leggen wij zowel complete tuinen als graszoden aan.

Al het groen in Veenendaal

Veenendaal is een gemeente gelegen in de provincie Utrecht. De gemeente telt ongeveer 63.000 inwoners. In de omgeving van Veenendaal zijn redelijk wat natuur- en recreatiegebieden te vinden. Op de grens van de gemeenten Veenendaal en Ede is een natuurlijke groene grens in ontwikkeling. Dit wordt een zogenaamde natuurontwikkelingzone genoemd. De bedoeling is dat de natuur hier zijn gang kan gaan en zich verder kan ontwikkelen.

Dit gebied dient uiteindelijk ook als recreatief gebied te ontwikkelen. In de toekomst hoopt men dat het gebied zich gaat uitnodigen tot wandelingen, fietstochten en andere vormen van recreatie. Al met al ziet het er voor de toekomst zeer goed uit.

Een stukje verwijderd van Veenendaal ligt de Utrechtse Heuvelrug. In dit nationale park vind men veel bosrijke gebieden, heidevelden en nog veel meer. In dit gebied zijn wandelpaden en fietspaden aangelegd wat het gebied erg toegankelijk maakt.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Veenendaal niet

In de nieuwbouwwijken in Veenendaal zijn wij als bedrijf ook actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden. Zo zijn wij zeer actief met de aanleg van graszoden in de nieuwbouwwijk in Veenendaal-Oost.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men geen tijd heeft om het nationale park de Utrechtse Heuvelrug te bezoeken kan men altijd nog tot rust komen in één van de stadsparkjes in het centrum van Veenendaal. De parken zijn groen ingericht en er staan voldoende bankjes waar u even heerlijk kunt bijkomen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Veenendaal

Wilt u met graszoden in Veenendaal een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Veenendaal vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Veenendaal uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Veenendaal € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Veenendaal dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Capelle a/d IJssel

Els Bouw


5

"Een geweldig mooi gazon hebben we nu dankzij jullie."

Graszoden leggen Capelle a/d IJssel
Referenties

Graszoden in Veenendaal

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Veenendaal. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Veenendaal gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Veenendaal

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen