Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op de 5 meest gestelde vragen. Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Binnen welke termijn kunnen jullie de graszoden komen leggen?

Wij kunnen altijd binnen 3 weken de graszoden bij u thuis komen leggen. Wij passen het aantal medewerkers aan op de omvang van de werkzaamheden. Daardoor kunnen wij de opdracht altijd binnen één dag afronden. Regen kan een spelbreker zijn. In dat geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en rekenen wij op uw begrip!

Op welk tijdstip kan ik jullie verwachten?

U ontvangt de dag voorafgaand van de werkzaamheden voor 16:00 uur een e-mail of sms met het verwachte aankomsttijdstip. Mocht er door drukte op de weg veel vertraging zijn dan stellen wij u hiervan op de hoogte.

Kan er van te voren iemand komen kijken bij mij?

Om onze tarieven zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden voor u komen wij kijken bij gazons groter dan > 250 m2. Indien uw gazon kleiner is verzoeken wij u een foto per mail aan te leveren indien u twijfelt aan de huidige situatie. Op een foto kunnen wij heel veel zien en u van het juiste advies voorzien.

Welke soort graszoden leggen jullie?

Wij leggen premium kwaliteit graszoden. Deze soort is erg sterk, donkergroen van kleur en is bestand tegen regelmatig gebruik. De premium graszoden zijn geschikt voor de aanleg van een speelgazon.

Hebben jullie altijd genoeg graszoden bij je?

Wij nemen altijd extra graszoden mee. Dit neemt niet weg dat we uitgaan van het opgegeven aantal m2. Als er een ruim tekort is aan matten dan bedenken we samen met de klant een oplossing. Deze oplossing kan zijn dat we een nieuwe afspraak maken om het karwei af te maken. Het aantal matten die extra gelegd zijn worden betaald door de klant.
Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen