Graszoden Valkenswaard

Waar leggen wij de graszoden in Valkenswaard?

Doordat wij veel grasmatten leggen komen wij ook regelmatig in Valkenswaard. Wij komen o.a. in de wijken Agnetendal, Borkel, Brouwershof, De Belleman, Dommelen, Geenhoven, Het Gegraaf, Hoge Akkers, Schaapsloop, Keersop, Keersopperbeemden, Kerkakkers, Schaft, Schepelweijen, Turfberg-Noord en Turfberg-Zuid.

Natuurparken rondom de stad Valkenswaard:

Naaldbossen liggen ten noorden van Valkenswaard. Hier ligt ook een groot golfterrein en enkele vennen zoals het Rietven, Peetersven, galgenven, Langven en Groote Meer. Ten zuiden van Valkenswaard vindt u, deels in het natuurgebied Malpiebeemden, de vennen Brugven, Schaapsloopven, Meelbergsven en Taamven.

Het mooie natuurgebied De Malpie bestaat uit twee gedeelten. Natuurreservaat De Malpiebossen van ongeveer 400 hectare en De Malpiebeemden van ongeveer 217 hectare

Al het groen in Valkenswaard:

Valkenswaard ligt tussen rivier de Tongelreep en de beekdalen van de Dommel. De visvijvers van landgoed Valkenhorst liggen bij de rivier de Tongelreep. De diverse Landgoederen vormen samen een wigvormig natuurgebied van ongeveer 798 hectare. De enorme visvijvers zijn kenmerkend voor dit natuurgebied. Vanaf 1900 werden deze vijvers uitgegraven. Ze waren bedoeld als kweekvijvers voor de consumptie van vis.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Valkenswaard

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Valkenswaard? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Valkenswaard vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Valkenswaard graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Valkenswaard

Wilt u bij u in Valkenswaard de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Zundert

Bert Poppelaars


5

"Jullie hebben een geweldig team waar je heel goed mee kunt samenwerken en als belangrijkste een geweldig resultaat."

Graszoden leggen Zundert
Referenties

Graszoden in Valkenswaard

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Valkenswaard. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Valkenswaard gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Valkenswaard

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen