Graszoden Valkenswaard

Waar leggen wij de graszoden in Valkenswaard?

Doordat wij veel grasmatten leggen komen wij ook regelmatig in Valkenswaard. Wij komen o.a. in de wijken Agnetendal, Borkel, Brouwershof, De Belleman, Dommelen, Geenhoven, Het Gegraaf, Hoge Akkers, Schaapsloop, Keersop, Keersopperbeemden, Kerkakkers, Schaft, Schepelweijen, Turfberg-Noord en Turfberg-Zuid.

Natuurparken rondom de stad Valkenswaard:

Naaldbossen liggen ten noorden van Valkenswaard. Hier ligt ook een groot golfterrein en enkele vennen zoals het Rietven, Peetersven, galgenven, Langven en Groote Meer. Ten zuiden van Valkenswaard vindt u, deels in het natuurgebied Malpiebeemden, de vennen Brugven, Schaapsloopven, Meelbergsven en Taamven.

Het mooie natuurgebied De Malpie bestaat uit twee gedeelten. Natuurreservaat De Malpiebossen van ongeveer 400 hectare en De Malpiebeemden van ongeveer 217 hectare

Al het groen in Valkenswaard:

Valkenswaard ligt tussen rivier de Tongelreep en de beekdalen van de Dommel. De visvijvers van landgoed Valkenhorst liggen bij de rivier de Tongelreep. De diverse Landgoederen vormen samen een wigvormig natuurgebied van ongeveer 798 hectare. De enorme visvijvers zijn kenmerkend voor dit natuurgebied. Vanaf 1900 werden deze vijvers uitgegraven. Ze waren bedoeld als kweekvijvers voor de consumptie van vis.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Valkenswaard

Wilt u met graszoden in Valkenswaard een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Valkenswaard vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Valkenswaard uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Valkenswaard € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Valkenswaard dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Rockanje

Hein Dolsken


5

"Na 1,5 jaar tegen een zandvlakte aan te hebben gekeken hebben jullie er werkelijk een plaatje van gemaakt."

Graszoden leggen Rockanje
Referenties

Graszoden in Valkenswaard

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Valkenswaard. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Valkenswaard gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Valkenswaard

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen