Graszoden Vaassen

Waar leggen wij onze premium graszoden in Vaassen?

Gras en Groen is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. De plaats Vaassen valt ook onder ons werkgebied. Binnen Vaassen komen wij in de wijken; Berkenoord, De Oosterhof, Heggerenk, Oranjebuurt, Transvaalbuurt, Vogelbuurt, Industriewijk, Vulcanusbuurt en Vossenhoek. Ook komen wij natuurlijk ook de graszoden leggen in het centrum van Vaassen.

Vaassen is een klein plaatsje dat toebehoort aan de gemeente Epe. Vanzelfsprekend leggen wij onze graszoden ook in de dorpen en steden rondom Vaassen.

Natuurparken rondom de stad:

De gemeente Epe bestaat uit verschillende kleine plaatsjes. Vaassen is er één van en het ligt tussen Zwolle en Apeldoorn. Deze kleine plaats - die ongeveer 12 duizend inwoners telt - ligt gesitueerd aan de oostrand van het mooie Veluwegebied. De natuurparken die zich in deze omgeving bevinden, zijn groot in aantal. Enkele voorbeelden zijn Leuvenumse Bos, Leuvenhorst, natuurgebied Kootwijkerzand, natuurgebied Loenermark en Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Al het groen in Vaassen:

Het genoemde natuurgebied Loenermark kenmerkt zich door de glooiende heuvels, de mooie heidevelden en de afwisselende loof- en naaldbossen. U treft hier veel wilde dieren, zoals de wilde zwijnen. Ook is het mogelijk herten tegen het lijf te lopen, terwijl ze op zoek zijn naar voedsel. Dit gebied wordt ook door diverse amfibieën en reptielen, bijvoorbeeld de zeldzame gladde slang, als hun habitat gezien.



gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Vaassen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Vaassen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Vaassen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Vaassen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Vaassen

Wilt u bij u in Vaassen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:



Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Jacques van Seeters


4

"Eind maart had ik mijn nieuwe gazon en dit keer ziet het er wel perfect uit."

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in Vaassen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Vaassen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Vaassen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Vaassen

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen