Graszoden Vaassen

Waar leggen wij onze premium graszoden in Vaassen?

Gras en Groen is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. De plaats Vaassen valt ook onder ons werkgebied. Binnen Vaassen komen wij in de wijken; Berkenoord, De Oosterhof, Heggerenk, Oranjebuurt, Transvaalbuurt, Vogelbuurt, Industriewijk, Vulcanusbuurt en Vossenhoek. Ook komen wij natuurlijk ook de graszoden leggen in het centrum van Vaassen.

Vaassen is een klein plaatsje dat toebehoort aan de gemeente Epe. Vanzelfsprekend leggen wij onze graszoden ook in de dorpen en steden rondom Vaassen.

Natuurparken rondom de stad:

De gemeente Epe bestaat uit verschillende kleine plaatsjes. Vaassen is er één van en het ligt tussen Zwolle en Apeldoorn. Deze kleine plaats - die ongeveer 12 duizend inwoners telt - ligt gesitueerd aan de oostrand van het mooie Veluwegebied. De natuurparken die zich in deze omgeving bevinden, zijn groot in aantal. Enkele voorbeelden zijn Leuvenumse Bos, Leuvenhorst, natuurgebied Kootwijkerzand, natuurgebied Loenermark en Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Al het groen in Vaassen:

Het genoemde natuurgebied Loenermark kenmerkt zich door de glooiende heuvels, de mooie heidevelden en de afwisselende loof- en naaldbossen. U treft hier veel wilde dieren, zoals de wilde zwijnen. Ook is het mogelijk herten tegen het lijf te lopen, terwijl ze op zoek zijn naar voedsel. Dit gebied wordt ook door diverse amfibieën en reptielen, bijvoorbeeld de zeldzame gladde slang, als hun habitat gezien.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Vaassen

Wilt u met graszoden in Vaassen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Vaassen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Vaassen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Vaassen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Vaassen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Tholen

Gert-Jan


5

"Hoe snel mijn kavel binnen een paar uur tijd opbloeide was schitterend."

Graszoden leggen Tholen
Referenties

Graszoden in Vaassen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Vaassen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Vaassen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Vaassen

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen