Graszoden Utrecht

Waar wij vaak graszoden leggen in Utrecht

In Utrecht hebben wij een grote en zeer tevreden klantenkring voor het leggen van onze graszoden. Ook in de binnenstad zoals in de wijken, Leidsche Rijn, Overvecht, Vleuten en De Meern voorzien wij tuinen regelmatig van een nieuw gazon.

Omringende dorpen van Utrecht zijn: Haarzuilens, De Meern, Vleuten en buurtschappen bestaan uit Alendorp, Ockhuizen, Oudenrijn, Stadsdam, Themaat en Veldhuizen.

Utrecht is de hoofdstad van de Provincie Utrecht en heeft zo’n 330.800 inwoners. Utrecht is de vierde grote stad van Nederland. Utrecht, inclusief stadsgewest, telt zo’n 640.000 inwoners.

Bestuur regio Utrecht (BRU) telt 23 gemeenten waaronder Abcoude, Amerongen, Breukelen, Bunnik, De Bilt, Doorn, Houten, Leersum, Loenen, Lopik, Maarn, Montfoort, Stichtse Vecht, Nieuwegein, Utrecht, Vianen, IJsselstein en ZeistDriebergen-Rijsenburg, De Ronde Venen, Oudewater, Wijk bij Duurstede en Woerden.

Alles bij elkaar beslaat de regio een oppervlakte van ongeveer 509 vierkante kilometer.

Utrecht bevindt zich op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Doordat het zo centraal ligt is het op dit moment vooral in de sector diensten, het hardst groeiende economisch centrum.

Wetenswaardigheden over Utrecht

Utrecht is een stad met een belangrijk historisch centrum. De stad Utrecht was een van de steden die als eerste stadsrechten verwierf.

De Dom van Utrecht is kenmerkend voor de stad en trekt jaarlijks veel bezoekers. De Dom van Utrecht bevindt zich midden in de stad en is een markante gotische kerk,  gebouwd in 1254 als de Kathedraal van het Rooms-Kathoklieke bisdom Utrecht.  De kerk was gewijd aan Sint Marten. De Domtoren meet 112,30 meter en is de hoogste kerktoren van Nederland.

In de stad zijn 3 universiteiten waarde de Utrechtse Universiteit de grootste is en tevens de op een na grootste van Nederland. Utrecht is dus een echte universiteitsstad. De roomskatholieke aartsbisschop van Nederland zetelt in Utrecht. Ook is er het landelijke organisatiebureau van de Protestantse kerk gevestigd.

Aan de westkant van Utrecht  ligt het uitbreidingsproject Leidsche Rijn. Dit is grootste nieuwbouwproject en de grootste Vinex locatie van Nederland waar zich zo’n 90.000 inwoners kunnen gaan huisvesten.

Groene wetenswaardigheden over Utrecht

Er zijn veel parken in Utrecht. Utrecht is een bijzonder groene stad waar veel aandacht aan wordt besteed.  Zo zijn er de parken: Julianapark, Park de Watertoren, Vechtzoompark, Klokkenveld Park de Gagel, Griftpark, Wilhelminapark, Park Bloeyendael, Zocherpark/Singelgebied, Park de Koppel, Maximapark, Park Transwijk.

In de parken mag worden gezond, gepicknickt, gebarbecued en sporten.  Je kunt er zelfs evenementen organiseren, maar daar moet dan wel een vergunning voor worden aangevraagd.

Utrecht investeert ook in groen om de stad. Zo zijn in de stadsrand de volgende groene gebieden te vinden: Bos Nieuw Wulven, Recreatiegebied Haarrijnseplas, Recreatiegebied Maarsseveense Plassen, Recreatiegebied Ruigenhoek en Recreatieplas Strijkviertel.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszodenAlgemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amsterdam

Marcel van Dongen


5

"De service en het contact van Gras en Groen verdient van ons een dikke tien!"

Graszoden leggen Amsterdam
Referenties

Graszoden in Utrecht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Utrecht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Utrecht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Utrecht

  • Graszoden Utrecht
  • Graszoden Utrecht
  • Graszoden Utrecht
  • Graszoden Utrecht
  • Graszoden Utrecht
  • Graszoden Utrecht
  • Graszoden Utrecht
  • Graszoden Utrecht
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen