Graszoden Urk

Waar leggen wij de graszoden in Urk?

Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het leggen van graszoden. En dat doen we in heel Nederland. Dus ook bij u thuis in Urk. Wij zijn werkzaam in onder meer de wijken De Top, De Staart, Urkerhard, De Reede, Urk-Noord en Urk-Kom. Ook het buitengebied van Urk en de industrieterreinen behoren tot ons werkgebied.   

Niet alleen in Urk zijn wij actief, ook in de omliggende dorpen worden wij regelmatig gevraagd graszoden aan te leggen. Dit zijn de dorpen waar u ons terug kunt vinden:

Natuurparken rondom de stad:

Urk is heerlijk om uit te waaien. Dat kan niet alleen in het centrum, maar ook in de vele mooie parken die deze omgeving rijk is. Het Schokkerbos is heerlijk om je in te begeven, daarentegen blijft het IJsselmeer natuurlijk de publiekstrekker. Rondom dat IJsselmeer treft u meerdere keileemopduikingen die ontstaan zijn in het Pleistoceen. De grondsoort keileem bestaat uit diverse elementen, namelijk leem, zand, grind en een slecht gesorteerd mengsel van keien.

Wandel- en fietsroutes zijn er in deze omgeving genoeg. En het is allemaal maar op een kwartiertje rijden van de stad Emmeloord. In Emmeloord bevindt zich onder meer het Emmelerbos, waar u het bospad en de renbaan vindt.

Al het groen in Urk:

Vroeger had men de Zuiderzee. Daarin bevond zich het eiland Urk. Op Urk - zo zeggen de mensen dat zelf het liefst - wonen zo'n kleine 20 duizend inwoners. Groen rondom Urk is er genoeg, het bekendste groen is logischerwijs het Urkerbos. Dit natuurgebied ligt gesitueerd iets ten noorden van Urk en kent een oppervlakte van 230 hectare. Deel van dit natuurgebied is een geologisch reservaat dat voor Nederland uniek mag worden genoemd.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Urk

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Urk? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Urk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Urk graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Urk

Wilt u bij u in Urk de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Haarlem

Provinciehuis Haarlem


5

"Als we een bedrijf mogen aanbevelen zullen we zeker aan jullie denken."

Graszoden leggen Haarlem
Referenties

Graszoden in Urk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Urk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Urk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Urk

 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen