Graszoden Urk

Waar leggen wij de graszoden in Urk?

Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het leggen van graszoden. En dat doen we in heel Nederland. Dus ook bij u thuis in Urk. Wij zijn werkzaam in onder meer de wijken De Top, De Staart, Urkerhard, De Reede, Urk-Noord en Urk-Kom. Ook het buitengebied van Urk en de industrieterreinen behoren tot ons werkgebied.   

Niet alleen in Urk zijn wij actief, ook in de omliggende dorpen worden wij regelmatig gevraagd graszoden aan te leggen. Dit zijn de dorpen waar u ons terug kunt vinden:

Natuurparken rondom de stad:

Urk is heerlijk om uit te waaien. Dat kan niet alleen in het centrum, maar ook in de vele mooie parken die deze omgeving rijk is. Het Schokkerbos is heerlijk om je in te begeven, daarentegen blijft het IJsselmeer natuurlijk de publiekstrekker. Rondom dat IJsselmeer treft u meerdere keileemopduikingen die ontstaan zijn in het Pleistoceen. De grondsoort keileem bestaat uit diverse elementen, namelijk leem, zand, grind en een slecht gesorteerd mengsel van keien.

Wandel- en fietsroutes zijn er in deze omgeving genoeg. En het is allemaal maar op een kwartiertje rijden van de stad Emmeloord. In Emmeloord bevindt zich onder meer het Emmelerbos, waar u het bospad en de renbaan vindt.

Al het groen in Urk:

Vroeger had men de Zuiderzee. Daarin bevond zich het eiland Urk. Op Urk - zo zeggen de mensen dat zelf het liefst - wonen zo'n kleine 20 duizend inwoners. Groen rondom Urk is er genoeg, het bekendste groen is logischerwijs het Urkerbos. Dit natuurgebied ligt gesitueerd iets ten noorden van Urk en kent een oppervlakte van 230 hectare. Deel van dit natuurgebied is een geologisch reservaat dat voor Nederland uniek mag worden genoemd.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Urk

Wilt u met graszoden in Urk een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Urk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Urk uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Urk € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Urk dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Wageningen

Hans Hijlkema


5

"Het eindresultaat mag er zijn!"

Graszoden leggen Wageningen
Referenties

Graszoden in Urk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Urk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Urk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Urk

 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
 • Graszoden leggen Almere
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen