Graszoden Ulft

Waar leggen wij de graszoden in Ulft.

Ulft is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek die zich in de Achterhoek bevindt. Het dorp telt ongeveer 10.500 inwoners en is daarmee de grootste plaats van de gemeente. Ulft is ingedeeld in drie wijken. Ulft-centrum/Ulft-oost, Ulft-noord en Ulft-west. Gras en Groen komt regelmatig in Ulft om de tuinen van nieuwe graszoden te voorzien.

Wij werken natuurlijk niet alleen in Ulft. Want wij willen graag ook u van dienst zijn.

Natuurparken rondom de stad:

In de Oude IJsselstreek, waar het plaatsje Ulft zich bevindt, zijn vele mooie natuurgebieden te vinden. Het maken van wandeltochten in deze streek wordt dan ook zeer aangeraden. Deze streek kent drie verschillende natuurgebieden, namelijk Idink- en Nibbelinkbos, Engbergen en De Vennebuiten. Alle drie gebieden zijn een bezoek meer dan waard en hebben zo hun eigen karakteristieke kenmerken.

Al het groen in Ulft:

Zoals hierboven reeds genoemd kent Ulft het Idink- en Nibbelinkbos. De namen van deze bossen zijn afkomstig uit de Middeleeuwen. Het gebied wordt afgewisseld door houtwallen, kikkerpoelen, mooi struikgewas, landbouwgronden en fraaie bossen. Het bos omvat ongeveer 110 hectare en de dennenbomen zijn speciaal aangeplant als stutpalen in de mijnbouw. De loofbomen waren zeer bruikbaar voor de meubelindustrie.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Ulft

Wilt u met graszoden in Ulft een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Ulft vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Ulft uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Ulft € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Ulft dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oss

Sander Broekmans


5

"Dat had ik veel eerder moeten doen!"

Graszoden leggen Oss
Referenties

Graszoden in Ulft

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Ulft. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Ulft gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Ulft

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen