Graszoden Ulft

Waar leggen wij de graszoden in Ulft.

Ulft is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek die zich in de Achterhoek bevindt. Het dorp telt ongeveer 10.500 inwoners en is daarmee de grootste plaats van de gemeente. Ulft is ingedeeld in drie wijken. Ulft-centrum/Ulft-oost, Ulft-noord en Ulft-west. Gras en Groen komt regelmatig in Ulft om de tuinen van nieuwe graszoden te voorzien.

Wij werken natuurlijk niet alleen in Ulft. Want wij willen graag ook u van dienst zijn.

Natuurparken rondom de stad:

In de Oude IJsselstreek, waar het plaatsje Ulft zich bevindt, zijn vele mooie natuurgebieden te vinden. Het maken van wandeltochten in deze streek wordt dan ook zeer aangeraden. Deze streek kent drie verschillende natuurgebieden, namelijk Idink- en Nibbelinkbos, Engbergen en De Vennebuiten. Alle drie gebieden zijn een bezoek meer dan waard en hebben zo hun eigen karakteristieke kenmerken.

Al het groen in Ulft:

Zoals hierboven reeds genoemd kent Ulft het Idink- en Nibbelinkbos. De namen van deze bossen zijn afkomstig uit de Middeleeuwen. Het gebied wordt afgewisseld door houtwallen, kikkerpoelen, mooi struikgewas, landbouwgronden en fraaie bossen. Het bos omvat ongeveer 110 hectare en de dennenbomen zijn speciaal aangeplant als stutpalen in de mijnbouw. De loofbomen waren zeer bruikbaar voor de meubelindustrie.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Ulft

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Ulft? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Ulft vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Ulft graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Ulft

Wilt u bij u in Ulft de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Teteringen

Madja Roos


5

"Wij zijn super tevreden en zou hen zeker aan iedereen willen aanbevelen."

Graszoden leggen Teteringen
Referenties

Graszoden in Ulft

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Ulft. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Ulft gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Ulft

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen