Graszoden Uithoorn

Waar leggen wij de graszoden in Uithoorn?

Wij, Gras en Groen Graszoden, zijn druk bezig om in Nederland een stuk groener te maken. Daardoor komen wij ook wel eens in Uithoorn. In de volgende wijken komen wij onze graszoden leggen: Uithoorn-Centrum, De Legmeer, Legmeer-West, Burg, Kootprak, Park Krayenhof, Buitenhof, Zijdelwaard, Europarei, Thamerdal, Meerwijk-Oost en Meerwijk-West.

Natuurlijk omvat ons werkgebied iets meer dan alleen Uithoorn.

Natuurparken rondom de stad:

Mooi zijn de Westeinderplassen. Ze bevinden zich ten westen van Uithoorn en behoren tot de regio Hollands-Utrechts Plassengebied. Hier treft u veel jachthavens, mede omdat het een uniek watersportgebied is. Samen met de Oosteinderplassen vormt zich een mooi en waardevol natuurgebied. Het is mogelijk de omgeving te verkennen met de fiets, maar u kunt ook kiezen voor de rondvaart.

Al het groen in Uithoorn:

In Uithoorn treffen we een mooi en oud veengebied. Het heet Natuurgebied Uithoorn en u kunt er prachtig uitkijken over de veenplas met moerasbos, drassige graslanden en grote rietvelden. In dit natuurgebied bevindt het Zijdelmeerbos, wat doorgaans wordt beschouwd als een mooie wildernis van wilgen, elzen en diverse hooilandjes.  gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Uithoorn

Wilt u met graszoden in Uithoorn een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Uithoorn vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Uithoorn uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Uithoorn € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Uithoorn dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Driebergen

Piet Lindner


5

"Goed contact, leuk team "gras" mensen en professioneel bovendien! "

Graszoden leggen Driebergen
Referenties

Graszoden in Uithoorn

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Uithoorn. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Uithoorn gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Uithoorn

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen