Graszoden Uithoorn

Waar leggen wij de graszoden in Uithoorn?

Wij, Gras en Groen Graszoden, zijn druk bezig om in Nederland een stuk groener te maken. Daardoor komen wij ook wel eens in Uithoorn. In de volgende wijken komen wij onze graszoden leggen: Uithoorn-Centrum, De Legmeer, Legmeer-West, Burg, Kootprak, Park Krayenhof, Buitenhof, Zijdelwaard, Europarei, Thamerdal, Meerwijk-Oost en Meerwijk-West.

Natuurlijk omvat ons werkgebied iets meer dan alleen Uithoorn.

Natuurparken rondom de stad:

Mooi zijn de Westeinderplassen. Ze bevinden zich ten westen van Uithoorn en behoren tot de regio Hollands-Utrechts Plassengebied. Hier treft u veel jachthavens, mede omdat het een uniek watersportgebied is. Samen met de Oosteinderplassen vormt zich een mooi en waardevol natuurgebied. Het is mogelijk de omgeving te verkennen met de fiets, maar u kunt ook kiezen voor de rondvaart.

Al het groen in Uithoorn:

In Uithoorn treffen we een mooi en oud veengebied. Het heet Natuurgebied Uithoorn en u kunt er prachtig uitkijken over de veenplas met moerasbos, drassige graslanden en grote rietvelden. In dit natuurgebied bevindt het Zijdelmeerbos, wat doorgaans wordt beschouwd als een mooie wildernis van wilgen, elzen en diverse hooilandjes.  gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Uithoorn

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Uithoorn? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Uithoorn vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Uithoorn graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Uithoorn

Wilt u bij u in Uithoorn de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Dongen

Peggy Vermeulen


5

"In 1 woord super!"

Graszoden leggen Dongen
Referenties

Graszoden in Uithoorn

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Uithoorn. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Uithoorn gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Uithoorn

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen