Graszoden Uitgeest

Waar leggen wij de graszoden in Uitgeest?

Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. Wij komen daardoor regelmatig in de omgeving van Uitgeest. Uitgeest is onderverdeeld in district 1 t/m 7, De Woude en het buitengebied. Hoe werkt dat eigenlijk, dat plaatsen van nieuwe graszoden?

Eerst vervangen uw oude grasmat. Dit doen we door eerst de oude mat af te snijden. De losse graszoden voeren we af met onze aanhanger. We frezen de grond daarna los, zodat alle wortels kapot zijn. Door het uit te harken kunnen we de grond egaal krijgen. We walsen het aan, zodat het hard wordt. Daarna gaan we nog een keer met een waterpas erover heen om enkele oneffenheden te herstellen. Als we dan zo ver zijn, kan de nieuwe grasmat erop.

Natuurparken rondom de stad:

Het Noord-Hollands Duinreservaat is het meest bekende natuurgebied in deze omgeving. Het is maar liefst 5300 hectare groot en het ligt ten westen van Uitgeest. Op drie verschillende plaatsen wordt het betreffende gebied gebruikt voor de drinkwaterwinning. De omgeving en met name de duinen zijn mooi en ruig. Op sommige plaatsen zijn de hoogste duintoppen 38.5 meter hoog. Voor toegang tot het duinreservaat dient u in bezit te zijn van een duinkaart.

Al het groen in Uitgeest:

In Uitgeest is het Zwaansmeer uitermate bekend en geliefd. Hier kunt u heerlijk genieten van de natuur of sport bedrijven (zwemmen, surfen en vissen). In dit typische gebied bevinden zich veel kwetsbare planten, zoals de orchidee en de zonnedauw. Rondom het Zwaansmeer leven diverse beschermde diersoorten, zoals de hermelijn en de Noordse woelmuis.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Uitgeest

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Uitgeest? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Uitgeest vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Uitgeest graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Uitgeest

Wilt u bij u in Uitgeest de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen West-Zaan

Robert van Veen


5

"Leuk personeel"

Graszoden leggen West-Zaan
Referenties

Graszoden in Uitgeest

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Uitgeest. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Uitgeest gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Uitgeest

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen