Graszoden Uden

Waar leggen wij de graszoden in Uden

Wij als bedrijf zijn in de gemeente Uden zeer actief met de aanleg van grasmatten en tuinen. Wij zijn o.a. actief in de wijken Uden-Oost, Uden-West, Uden-Zuid en natuurlijk zijn wij ook actief met de aanleg van tuinen en zoden in het centrum van Uden.

In de dorpen en gemeentes rondom Uden zijn wij ook zeer actief met de aanleg van onze graszoden. Ons werkgebied reikt o.a. tot Veghel, Heeswijk Dinther, Loosbroek, Nistelrode, Zeeland, Vorstenbosch, Volkel, Boekel en Mariaheide.

Al het groen in Uden

Uden is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ongeveer 41.000 inwoners. In de omgeving van Uden liggen een aantal natuurgebieden. De meest bekende is het natuurgebied de Maashorst.

De Maashorst is een gebied dat is ontstaan door de rivier de maas die rond de ijstijd in dit gebied stroomde. In deze periode heeft de maas zijn grind en zand o.a. in dit gebied afgezet. De maas is uiteindelijk verdwenen door delen aardkorst die zijn verschoven. Zo zijn sommige delen sterk omhoog geduwd wat in het landschap van de Maashorst zeer goed zichtbaar is. Uiteindelijk is het gebied ontwikkeld tot een bosrijk gebied met meren en zandvlaktes.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Uden niet

Als bedrijf zijn wij ook actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de nieuwbouwwijken van Uden. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de wijk Velmolen Oost. Deze nieuwbouwwijk is erg modern en groen aangelegd. Veel klanten van ons willen de wijksfeer doortrekken naar hun tuin. Wij als bedrijf zijn zeer goed instaat om te luisteren naar uw wensen en zo de perfecte tuin aan te leggen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even weg wil uit de drukte en de uitlaatgassen van de stad kan men natuurlijk altijd één van de stadsparken van Uden bezoeken. Hier kan men even lekker tot rust komen en genieten van een groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Uden

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Uden? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Uden vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Uden graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Uden

Wilt u bij u in Uden de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Made

Ronnie Oomen


5

"Gras en Groen hoveniers is een bedrijf wat kwaliteit, punctualiteit en erg net werk hoog in het vaandel heeft staan."

Graszoden leggen Made
Referenties

Graszoden in Uden

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Uden. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Uden gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Uden

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen