Graszoden Tubbergen

Waar leggen wij graszoden in Tubbergen

Tubbergen is gelegen  in het oosten van ons land en ligt vlak achter Almelo richting de Duitse grens. Gras en Groen Graszoden is ook in Tubbergen werkzaam, onze medewerkers leggen graszoden in vrijwel het hele land. Onze medewerkers zijn gewend om ver te rijden om de werkzaamheden uit te voeren. Graszoden zijn ideaal voor het aanleggen van een nieuw gazon, daar weet men in Tubbergen en omgeving inmiddels alles van. Omliggende woonplaatsen van Tubbergen waar wij graszoden leggen zijn: Geesteren, Harbrinkhoek, Fleringen, Reutum en natuurlijk Almelo.

Al het groen in Tubbergen

In de grensstreek met Duitsland is voldoende groen te vinden om buiten te kunnen genieten van de natuur. De omgeving leent zich dan ook voor het maken van een wandeling of een fietstocht. Precies over de grens ligt de Hügelgräberheide, aan het einde van de zomer komen deze heidevelden in bloei. Dit zorgt voor een grote aantrekkingkracht op allerlei soorten vlinders en bijen. Iets verder weg en vanuit Tubbergen gezien achter Almelo ligt nog de Sallantse Heuvelrug. Dit nationale park is voor veel inwoners de plaats om op zondag een heerlijke wandeling te maken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Tubbergen niet

Inwoners van Tubbergen die binnenkort hun nieuwbouwwoning betrekken doen er goed aan om graszoden te laten leggen. Voor een scherpe prijs worden verse graszoden bij u in de tuin gelegd. Nadat de graszoden zijn gelegd kijkt uw tuin direct groen, bovendien kan het gazon al na slechts 14 dagen in gebruik worden genomen. Voor betrekkelijk weinig geld kleed u de tuin aan en zorgt u voor een fijne ondergrond voor bijvoorbeeld kinderen om op te spelen.

Naast deze nieuwbouwwijken zijn er in Tubbergen ook nog enkele parken

Tubbergen kent weinig groen in de het dorp zelf, met uitzondering voor enkele groen stroken is hier nauwelijks ruimte voor ingericht. Een opmerkelijk verhaal is er nog wel. Waar veel zandafgravingen later als recreatieplassen worden gebruikt, gebeurde dit in de omgeving van Tubbergen heel anders. Hier werd de zandafgraving gebruikt met name voor het dumpen van chemisch afval. Nadat het schandaal uitkwam werd het gedumpt met kalk, de vervuiling aan de grond en de directe omgeving was toen al enorm.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Tubbergen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Tubbergen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Tubbergen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Tubbergen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Tubbergen

Wilt u bij u in Tubbergen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oirschot

Familie van Tilburg


5

"Ik zal zeker reclame maken voor Gras en Groen!"

Graszoden leggen Oirschot
Referenties

Graszoden in Tubbergen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Tubbergen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Tubbergen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Tubbergen

  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
  • Graszoden leggen Hengelo
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen