Graszoden Tiel

Waar leggen wij onze premium graszoden in Tiel?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen en vervangen van gazons in de gemeente Tiel. Zo komt Gras en Groen Graszoden o.a. in Sterrenbos, Hertogenwijk, Burgemeestersbuurt, Stationsbuurt, Sandwijk, Lok, Ooij, Latenstein, Elzenpas, Westroijen, Rauwenhof, Drumpt en Zennewijnen om onze nieuwe graszoden te leggen.

Wij hebben het niet alleen druk in de gemeente Tiel. Ook in de omliggende dorpen en steden zijn wij regelmatig te vinden om nieuwe graszoden te leggen.

Natuurparken rondom de stad Tiel:

Tiel kent een mooi bos. Dat bos ligt aan de rand van de gemeente en het heet Vuada Bos. Met name voor vissers is dit een ideale plek vanwege de aanwezigheid van een zeer grote vijver. Veel verschillende soorten vis treft men daar aan. Niet alleen in het water maar ook daarbuiten zijn er veel verschillende diersoorten te vinden. Verscheidenheid is troef in het Vuada Bos.

Al het groen in Tiel:

Tiel is rijk aan stadsparken. Ze heeft er nogal wat binnen haar stadsgrenzen, namelijk Westlands Passewaay, Kleine Plantage, Koningspark, Linge-Waalpark, De Elzenpasch, Kraaijenbergse Plassen, Ambtmanstuin en Vijverberg. Daarom is Tiel een ideaal vertrekpunt voor wandelaars en fietsers. De mooie uitgestippelde tochten brengen u over de dijkjes en de schilderachtige landweggetjes. Dit gebied is tevens bekend vanwege haar prachtige rivierenlandschap en de vele boomgaarden.  gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Tiel

Wilt u met graszoden in Tiel een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Tiel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Tiel uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Tiel € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Tiel dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Haag

Marco Verhallen


5

"Hoe het bedrijf voor de dag komt geeft je meteen een goed gevoel."

Graszoden leggen Den Haag
Referenties

Graszoden in Tiel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Tiel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Tiel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Tiel

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen