Graszoden Tiel

Waar leggen wij onze premium graszoden in Tiel?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen en vervangen van gazons in de gemeente Tiel. Zo komt Gras en Groen Graszoden o.a. in Sterrenbos, Hertogenwijk, Burgemeestersbuurt, Stationsbuurt, Sandwijk, Lok, Ooij, Latenstein, Elzenpas, Westroijen, Rauwenhof, Drumpt en Zennewijnen om onze nieuwe graszoden te leggen.

Wij hebben het niet alleen druk in de gemeente Tiel. Ook in de omliggende dorpen en steden zijn wij regelmatig te vinden om nieuwe graszoden te leggen.

Natuurparken rondom de stad Tiel:

Tiel kent een mooi bos. Dat bos ligt aan de rand van de gemeente en het heet Vuada Bos. Met name voor vissers is dit een ideale plek vanwege de aanwezigheid van een zeer grote vijver. Veel verschillende soorten vis treft men daar aan. Niet alleen in het water maar ook daarbuiten zijn er veel verschillende diersoorten te vinden. Verscheidenheid is troef in het Vuada Bos.

Al het groen in Tiel:

Tiel is rijk aan stadsparken. Ze heeft er nogal wat binnen haar stadsgrenzen, namelijk Westlands Passewaay, Kleine Plantage, Koningspark, Linge-Waalpark, De Elzenpasch, Kraaijenbergse Plassen, Ambtmanstuin en Vijverberg. Daarom is Tiel een ideaal vertrekpunt voor wandelaars en fietsers. De mooie uitgestippelde tochten brengen u over de dijkjes en de schilderachtige landweggetjes. Dit gebied is tevens bekend vanwege haar prachtige rivierenlandschap en de vele boomgaarden.  gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Tiel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Tiel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Tiel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Tiel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Tiel

Wilt u bij u in Tiel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Reeuwijk

Pieter Hoog


5

"Het gras groeit heel goed en de robotmaaier houdt het gazon netjes bij."

Graszoden leggen Reeuwijk
Referenties

Graszoden in Tiel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Tiel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Tiel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Tiel

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen