Graszoden Terneuzen

Waar wij vaak graszoden leggen in Terneuzen

Terneuzen is een stad met ongeveer 25.000 inwoners. Wij hebben in Terneuzen een grote klantenkring waar wij onze graszoden leggen. Terneuzen ligt in Zeeland en is de 4e stad van Zeeland. Het is een stad die als een van de laatste plaats stadsrechten verkreeg. In Zeeuws-Vlaanderen heeft Terneuzen een centrumfunctie. Het heeft een groot streekziekenhuis, overdekte zwembaden, een indoor skibaan en een poppodium.

Terneuzen heeft een haven die bij de Haven van Zeeland hoort en is de derde haven van Nederland.

Terneuzen ligt op de zuidoever van de Westerschelde en aan de oostkant van Kanaal Gent-Terneuzen. Terneuzen ligt voor een belangrijk deel tussen Kanaal Gent-Terneuzen en de Ortheense Kreek. Aan de oostkant van deze kreek liggen verschillende nieuwbouwwijken zoasl Orthenepolder, Orthene, Rietlanden, Kraaglanden en Waterlanden. Voorheen was Othene een dorpje, maar is tegenwoordig de wijk Orthene.

Wetenswaardigheden over Terneuzen

Terneuzen is een industriestad. De industrie is voornamelijk te vinden langs het Kanaal Gent-Terneuzen. Belangrijke bedrijven zijn onder andere: Bertschi AG, Broomchemie, Cargill, DOW Chemical, Katoen Natie, Nedalco, Oiltanking Terneuzen NV, Verbrugge Container Terminal, Vos Logistics, Yara Sluiskil BV.

Er zijn diverse havens in Terneuzen: Aan de Westerschelde liggen de havens: Westbuitenhaven, Oostbuitenhaven, Veerhaven en Braakmanhaven.

Aan het Kanaal Gent-Terneuzen zijn de volgende havens te vinden: Autrichehaven, Autrichehaven, Noorderkanaalhaven, Zuiderkanaalhaven, Massagoedhaven, Zevenaarhaven, Zijkanaal A, zijkanaal B, Zijkanaal C

In Terneuzen bevinden zich leuke straatjes in Oud-Terneuzen die gebouwd zijn op de vestingwerken uit de 16e eeuw.

Groene wetenswaardigheden over  Terneuzen

De gemeente Terneuzen kent veel natuurgebieden waarvan De Westerschelde, De Orthense Kreek en De Braakman de bekendste zijn.

De Ortheensche Kreek is een belangrijk natuurgebied. De Ortheense Kreek is ongeveer 100 hectare groot. Je kunt er zwemmen, vissen en fietsen.

De Westerschelde heeft de status van natura 2000. Het wordt beheerd door Staatsbosbeheer en de gebieden zijn goed toegankelijk. Er zijn wandelpaden, fietspaden, ruiterpaden en paden voor mountainbikers aangelegd.

De Braakman is een natuurgebied dat door Staatsbosbeheer wordt beheerd. Het is een voormalige zeearm van de Westerschelde. In het gebied is ca. 500 ha. Loofbos geplant.  Het is een gebied waar je kunt wandelen, struinen en fietsen. Er zijn rolstoelpaden, uitkijkpunten en een speelzone. Je mag zelfs je eigen route uitstippelen bij het wandelen. Dat wil zeggen dat je niet op de gebaande paden hoeft te blijven, maar ook daar buiten mag struinen. Zo kun je door weiden lopen waar paarden en runderen grazen. Er zijn uitkijkpunten waar je vogels kunt spotten zoals de veldleeuwerik,graspieper, gele kwikstaart, zomertaling, kuifeend, grutto, kievit en tureluur. In het gebied is ca. 500 ha. Loofbos geplant. Er is een jachthaven genaamd “Marina Beach”en ligt op een schiereiland dat vakantie eiland word genoemd.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Terneuzen

Wilt u met graszoden in Terneuzen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Terneuzen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Terneuzen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Terneuzen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Terneuzen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Erwin Smith


5

"top service geleverd en beste kwaliteit"

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Terneuzen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Terneuzen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Terneuzen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Terneuzen

 • Graszoden leggen Terneuzen
 • Graszoden leggen Terneuzen
 • Graszoden leggen Terneuzen
 • Graszoden leggen Terneuzen
 • Graszoden leggen Terneuzen
 • Graszoden leggen Terneuzen
 • Graszoden leggen Terneuzen
 • Graszoden leggen Terneuzen
 • Graszoden leggen Terneuzen
 • Graszoden leggen Terneuzen
 • Graszoden leggen Terneuzen
 • Graszoden leggen Terneuzen
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen