Graszoden Tegelen

Waar leggen wij de graszoden in Tegelen?

Wij als bedrijf zijn regelmatig te vinden in Tegelen voor de aanleg van nieuwe graszoden. Wij komen bijvoorbeeld in Tegelen-centrum, Sint Josephparochie, Windhond, Nieuw-Steyl, Oud-Steyl en Op de Heide. Tegelen in eens stadsdeel in de gemeente Venlo. Onder de gemeente Venlo valt ook het stadsdeel Blerick met de dorpen Boekend en Hout-Blerick. Sinds 2010 vallen er nog 4 dorpen onder de gemeente. Het dorp Belfeld, Arcen en Velden met de dorpen Arcen. Lomm en Velden.

Daarnaast kunt u ons ook tegenkomen in de aanliggende gemeente van Tegelen.

Natuurparken rondom de stad Tegelen:

Op de maasoever liggen tussen Tegelen en Velden verschillende natuurgebieden. Het totale oppervlak bestaat uit zo`n 70 hectare. De natuurgebieden worden beheerd als riviernatuur.

Het uitzicht wordt hier bepaald door wilgen, ruigtes en grasland met enkele bomen.

Het gebied werd enkele tientallen jaren geleden gebruikt voor klei- en grindwinning of voor landbouw. Het gebied dient nu voornamelijk als opvanggebied bij hoogwater. Natuur- en recreatieliefhebbers bezoeken dit gebied echter ook steeds vaker.

Al het groen in Tegelen:

Ten oosten van Tegelen bevinden zich enkele groeves. Deze zijn ontstaan door de winning van zand en klei. Er ontstaat in deze groeves nieuwe natuur. Het landschap is uitermate geschikt voor ervaren wandelaars die een stevige wandeling door het zand willen maken.  In het groevelandschap vindt u planten zoals het duizendguldenkruid. Ook oeverzwaluwen en rugstreeppadden leven in dit mooie natuurgebied.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Tegelen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Tegelen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Tegelen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Tegelen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Tegelen

Wilt u bij u in Tegelen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Susteren

Silvertand


5

"Top georganiseerd bedrijf met als resultaat een mooie grasmat."

Graszoden leggen Susteren
Referenties

Graszoden in Tegelen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Tegelen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Tegelen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Tegelen

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen