Graszoden Tegelen

Waar leggen wij de graszoden in Tegelen?

Wij als bedrijf zijn regelmatig te vinden in Tegelen voor de aanleg van nieuwe graszoden. Wij komen bijvoorbeeld in Tegelen-centrum, Sint Josephparochie, Windhond, Nieuw-Steyl, Oud-Steyl en Op de Heide. Tegelen in eens stadsdeel in de gemeente Venlo. Onder de gemeente Venlo valt ook het stadsdeel Blerick met de dorpen Boekend en Hout-Blerick. Sinds 2010 vallen er nog 4 dorpen onder de gemeente. Het dorp Belfeld, Arcen en Velden met de dorpen Arcen. Lomm en Velden.

Daarnaast kunt u ons ook tegenkomen in de aanliggende gemeente van Tegelen.

Natuurparken rondom de stad Tegelen:

Op de maasoever liggen tussen Tegelen en Velden verschillende natuurgebieden. Het totale oppervlak bestaat uit zo`n 70 hectare. De natuurgebieden worden beheerd als riviernatuur.

Het uitzicht wordt hier bepaald door wilgen, ruigtes en grasland met enkele bomen.

Het gebied werd enkele tientallen jaren geleden gebruikt voor klei- en grindwinning of voor landbouw. Het gebied dient nu voornamelijk als opvanggebied bij hoogwater. Natuur- en recreatieliefhebbers bezoeken dit gebied echter ook steeds vaker.

Al het groen in Tegelen:

Ten oosten van Tegelen bevinden zich enkele groeves. Deze zijn ontstaan door de winning van zand en klei. Er ontstaat in deze groeves nieuwe natuur. Het landschap is uitermate geschikt voor ervaren wandelaars die een stevige wandeling door het zand willen maken.  In het groevelandschap vindt u planten zoals het duizendguldenkruid. Ook oeverzwaluwen en rugstreeppadden leven in dit mooie natuurgebied.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Tegelen

Wilt u met graszoden in Tegelen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Tegelen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Tegelen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Tegelen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Tegelen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Philip Konijn


5

"Binnen een dag hebben ze mijn gazon vervangen en keurig achter gelaten"

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Tegelen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Tegelen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Tegelen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Tegelen

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen