Graszoden Stein

Waar leggen wij de graszoden in Stein?

Wij zijn een ervaren bedrijf voor het verwijderen en afvoeren van oude gazons. Ook zijn wij actief met het leggen van nieuwe graszoden. Wij komen ook wel eens in Stein en zijn dan in de volgende wijken te vinden: Stein-Centrum, Nieuwdorp, Kerensheide en Oud-Stein.

Natuurparken rondom de stad Stein:

In Natuurpark Kempen-Broek vindt u naast landbouwgebieden, heide en bossen ook beekvalleien, stuifduinen en moerassen. Op diverse plekken wordt het natte karakter van het moeras hersteld.  Het afwisselend landschap en de bijzondere waterkwaliteit kenmerken het natuurgebied. U vindt er zeldzame parelmoervlinders en ook zijn er in de loop der jaren ongeveer 50 soorten libellen gezien. Daarnaast kunt op de graslanden met anjers genieten van de stilte van de natuur. In de broekbossen vol wespendieven en wielewalen hoort u alleen de vogels of andere dieren.

Al het groen in Stein:

Even weg uit de drukte en de uitlaatgassen van de stad? De natuurgebieden in de omgeving van Stein bieden uitkomst. U kunt natuurlijk ook even ontspannen in een van de stadsparkjes, mocht u wat minder tijd hebben. U vindt de zeer groen aangelegde stadsparkjes in en rondom het centrum van Stein.  Even lekker genieten van de natuur. Er zijn voldoende bankjes beschikbaar.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Stein

Wilt u met graszoden in Stein een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Stein vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Stein uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Stein € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Stein dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Jorien van A


5

"Wat ik ook erg prettig vond dat het nette mannen waren die kwamen leggen!"

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in Stein

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Stein. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Stein gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Stein

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen