Graszoden Stein

Waar leggen wij de graszoden in Stein?

Wij zijn een ervaren bedrijf voor het verwijderen en afvoeren van oude gazons. Ook zijn wij actief met het leggen van nieuwe graszoden. Wij komen ook wel eens in Stein en zijn dan in de volgende wijken te vinden: Stein-Centrum, Nieuwdorp, Kerensheide en Oud-Stein.

Natuurparken rondom de stad Stein:

In Natuurpark Kempen-Broek vindt u naast landbouwgebieden, heide en bossen ook beekvalleien, stuifduinen en moerassen. Op diverse plekken wordt het natte karakter van het moeras hersteld.  Het afwisselend landschap en de bijzondere waterkwaliteit kenmerken het natuurgebied. U vindt er zeldzame parelmoervlinders en ook zijn er in de loop der jaren ongeveer 50 soorten libellen gezien. Daarnaast kunt op de graslanden met anjers genieten van de stilte van de natuur. In de broekbossen vol wespendieven en wielewalen hoort u alleen de vogels of andere dieren.

Al het groen in Stein:

Even weg uit de drukte en de uitlaatgassen van de stad? De natuurgebieden in de omgeving van Stein bieden uitkomst. U kunt natuurlijk ook even ontspannen in een van de stadsparkjes, mocht u wat minder tijd hebben. U vindt de zeer groen aangelegde stadsparkjes in en rondom het centrum van Stein.  Even lekker genieten van de natuur. Er zijn voldoende bankjes beschikbaar.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Stein

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Stein? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Stein vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Stein graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Stein

Wilt u bij u in Stein de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Hoofddorp

Rozet


5

"Ik kan een ieder grasengroen aanbevelen, heel aardige mensen."

Graszoden leggen Hoofddorp
Referenties

Graszoden in Stein

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Stein. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Stein gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Stein

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen