Graszoden Sprang-Capelle

Waar wij vaak graszoden leggen in Sprang-Capelle

In Sprang-Capelle zijn wij regelmatig graszoden aan het leggen. Voor de gemeentelijke herindeling was Sprang-Capelle een zelfstandige gemeente. Na de herindeling hoorde het samen met de gemeente Waspik tot de gemeente Waalwijk. Sprang-Capelle heeft 12.200 inwoners en gezamenlijk heeft de gemeente Waalwijk 46.000 inwoners.

Sprang-Capelle ligt ten westen van Waalwijk in het gebied Langstraat en langs de Bergsche Maas. Omliggende plaatsen van Sprang-Capelle zijn: Tilburg, Waalwijk, Raamsdonkveer en Oosterhout.

In 1923 is Sprang-Capelle ontstaan uit samenvoeging van de dorpen Sprang, Vrijhoeve-Capelle en ’s Grevelduin-Capelle. In 1997 is de gemeente bij de gemeente Waalwijk gevoegd.

De belangrijkste bronnen van inkomen zijn: Transport, bouw industrie en land-en tuinbouw.

Wetenswaardigheden over Sprang-Capelle

In de omgeving van Sprang-Capelle hebben de dorpen een rooms-katholiek karakter. Sprang-Capelle echter heeft een meer protestants karakter en dat is opmerkelijk. Dat komt omdat de dorpen die Sprang-Capellen vormden in 1814, behoorde tot het Baljuwschap Zuid-Holland en dit behoorde tot het Gewest Holland. Hier vond de reformatie eerder plaats dan in de Meierij van Den Bosch.

Bezienswaardigheden in Sprang-Capelle

De Grote of Sint Nicolaaskerk , gebouwd in de 15e eeuw, was een katholieke kerk, maar na de reformatie gekomen in handen van protestanten. De kerk hoort nu aan de Hervormde gemeente, maar de toren is van de gemeente Waalwijk. Op een aantal muren zijn nog secco’s, fresco’s, geschilderd op een droge ondergrond, te zien.

In het centrum van Sprang-Capelle ligt het kasteel Zuidewijn. Het is een 16e eeuws kasteeltje en eigendom van de familie De Roy van Zuydewijn.

Verder is er een jachthaven die verbonden is met het Oude Maasje. Een riviertje dat uitmondt in de Bergsche Maas

Groene wetenswaardigheden over  Sprang-Capelle

Het Nationaalpark De Loonse en Drunense duinen liggen op steenworp afstand van Sprang-Capelle. Een natuurgebied van zo’n 4000 hectare en bestaat voornamelijk uit zandverstuivingen en naaldbossen. Hier zijn wandel- en fietsroutes uitgezet. Ook kun je er mountainbiken en paardrijden.

Over Het Halvezolenpad kan gefietst en gewandeld worden. Het halve zolenpad ligt op het talud van de vroegere spoorlijn tussen Den Bosch en Lage Zwaluwe. Het fietspad loopt nu tussen Den Bosch en Raamsdoonkveer.

Het natuurgebied De Langstraat , met de gebieden Labbegat, De Hoven, De Dellen, De Dullaert en Den Dulver, ligt in de kern. Het is een gebied met bijzondere plantengroei zoals, waterviolier en moeraskartelblad. Ook kun je een ijsvogel of een moerassprinkhaan aantreffen.

Sprang-Capelle grenst aan Kaatsheuvel, waar het attractiepark “de Efteling”  te vinden is. Eén van de grootste en beste attractiepark van Europa.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Sprang-Capelle

Wilt u met graszoden in Sprang-Capelle een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Sprang-Capelle vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Sprang-Capelle uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Sprang-Capelle € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Sprang-Capelle dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Rossum

Suzanne Luijks


5

"Werkelijk niets aan te merken op de gehele gang van zaken. Aanrader!"

Graszoden leggen Rossum
Referenties

Graszoden in Sprang-Capelle

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Sprang-Capelle. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Sprang-Capelle gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Sprang-Capelle

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen