Graszoden Spijkenisse

Waar leggen wij de graszoden in Spijkenisse


Als bedrijf zijn wij zeer actief in het leggen van graszoden in de gemeente Spijkenisse. Zo zijn we o.a. actief in de wijken Schiekamp, Maaswijk, Sterrenkwartier, Groenewoud, Gildendijk, Waterland, De Hoek, Akkers-Vriesland-Vogelenzang, Schenkel, Hekelingen en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het centrum van Spijkenisse.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met het aanleggen van tuinen en graszoden in de gemeentes rondom Spijkenisse. Zo reikt ons werkgebied o.a. tot Abbenbroek,Rozenburg, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon en Hekelingen.

Al het groen in Spijkenisse

De gemeente Spijkenisse is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 73.000 inwoners. In de omgeving van Spijkenisse is voldoende natuur te vinden. De meest bekende natuurparken zijn Het Vogelenzangpark, Het Mallebos en de Vierambachtenboezem.

Het Vogelenzangpark is een natuurpark dat veel graslanden en bosgebied kent. Wat zeer mooi aan dit natuurgebied is dat het wordt begraasd door Schotse Hooglanders. In dit gebied mag de natuur zijn eigen gang gaan zodat er uiteindelijk een goed ecologisch systeem kan ontstaan. Het is een zeer mooi gebied en zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Het Mallebos is een natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Er zijn zowel gesloten als open stukken. Het is een mooi natuurgebied dat wordt bezet door een kolonie blauwe reigers. Het is zeker de moeite waard om dit gebied te bezoeken.

De Vierambachtenboezem is een kreek waar veer vertakkingen uitlopen. In deze kreek zijn vele watervogels te vinden waaronder eenden, rietzangers, futen, slobeenden en nog veel meer soorten. In het gebied kunnen zeer mooie foto´s van deze watervogels gemaakt worden.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Spijkenisse niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van graszoden in de nieuwbouwwijken van Spijkenisse. Zo zijn wij o.a. actief in de nieuwbouwwijk Het Land. Deze nieuwbouwwijken zijn vaak groen en modern aangelegd. Wij als bedrijf zijn zeer gedreven om deze stijl door te voeren naar uw tuin en uw wensen in deze stijl te mengen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer u even wil ontsnappen aan de uitlaatgassen en drukte van de stad kunt u altijd een bezoek brengen aan één van de stadsparken van Spijkenisse. In deze stadsparken is veel groen aanwezig en er staan voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Spijkenisse

Wilt u met graszoden in Spijkenisse een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Spijkenisse vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Spijkenisse uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Spijkenisse € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Spijkenisse dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Tilburg

Cees van Berkel


5

"Goede kwaliteit en service en bekwaam personeel!"

Graszoden leggen Tilburg
Referenties

Graszoden in Spijkenisse

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Spijkenisse. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Spijkenisse gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Spijkenisse

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen