Graszoden Spijkenisse

Waar leggen wij de graszoden in Spijkenisse


Als bedrijf zijn wij zeer actief in het leggen van graszoden in de gemeente Spijkenisse. Zo zijn we o.a. actief in de wijken Schiekamp, Maaswijk, Sterrenkwartier, Groenewoud, Gildendijk, Waterland, De Hoek, Akkers-Vriesland-Vogelenzang, Schenkel, Hekelingen en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het centrum van Spijkenisse.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met het aanleggen van tuinen en graszoden in de gemeentes rondom Spijkenisse. Zo reikt ons werkgebied o.a. tot Abbenbroek,Rozenburg, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon en Hekelingen.

Al het groen in Spijkenisse

De gemeente Spijkenisse is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 73.000 inwoners. In de omgeving van Spijkenisse is voldoende natuur te vinden. De meest bekende natuurparken zijn Het Vogelenzangpark, Het Mallebos en de Vierambachtenboezem.

Het Vogelenzangpark is een natuurpark dat veel graslanden en bosgebied kent. Wat zeer mooi aan dit natuurgebied is dat het wordt begraasd door Schotse Hooglanders. In dit gebied mag de natuur zijn eigen gang gaan zodat er uiteindelijk een goed ecologisch systeem kan ontstaan. Het is een zeer mooi gebied en zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Het Mallebos is een natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Er zijn zowel gesloten als open stukken. Het is een mooi natuurgebied dat wordt bezet door een kolonie blauwe reigers. Het is zeker de moeite waard om dit gebied te bezoeken.

De Vierambachtenboezem is een kreek waar veer vertakkingen uitlopen. In deze kreek zijn vele watervogels te vinden waaronder eenden, rietzangers, futen, slobeenden en nog veel meer soorten. In het gebied kunnen zeer mooie foto´s van deze watervogels gemaakt worden.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Spijkenisse niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van graszoden in de nieuwbouwwijken van Spijkenisse. Zo zijn wij o.a. actief in de nieuwbouwwijk Het Land. Deze nieuwbouwwijken zijn vaak groen en modern aangelegd. Wij als bedrijf zijn zeer gedreven om deze stijl door te voeren naar uw tuin en uw wensen in deze stijl te mengen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer u even wil ontsnappen aan de uitlaatgassen en drukte van de stad kunt u altijd een bezoek brengen aan één van de stadsparken van Spijkenisse. In deze stadsparken is veel groen aanwezig en er staan voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Spijkenisse

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Spijkenisse? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Spijkenisse vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Spijkenisse graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Spijkenisse

Wilt u bij u in Spijkenisse de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Mierlo

Henk Ooms


5

"Het gras is snel gelegd."

Graszoden leggen Mierlo
Referenties

Graszoden in Spijkenisse

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Spijkenisse. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Spijkenisse gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Spijkenisse

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen