Graszoden Spijkenisse

Waar leggen wij de graszoden in Spijkenisse


Als bedrijf zijn wij zeer actief in het leggen van graszoden in de gemeente Spijkenisse. Zo zijn we o.a. actief in de wijken Schiekamp, Maaswijk, Sterrenkwartier, Groenewoud, Gildendijk, Waterland, De Hoek, Akkers-Vriesland-Vogelenzang, Schenkel, Hekelingen en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het centrum van Spijkenisse.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met het aanleggen van tuinen en graszoden in de gemeentes rondom Spijkenisse. Zo reikt ons werkgebied o.a. tot Abbenbroek,Rozenburg, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon en Hekelingen.

Al het groen in Spijkenisse

De gemeente Spijkenisse is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 73.000 inwoners. In de omgeving van Spijkenisse is voldoende natuur te vinden. De meest bekende natuurparken zijn Het Vogelenzangpark, Het Mallebos en de Vierambachtenboezem.

Het Vogelenzangpark is een natuurpark dat veel graslanden en bosgebied kent. Wat zeer mooi aan dit natuurgebied is dat het wordt begraasd door Schotse Hooglanders. In dit gebied mag de natuur zijn eigen gang gaan zodat er uiteindelijk een goed ecologisch systeem kan ontstaan. Het is een zeer mooi gebied en zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Het Mallebos is een natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Er zijn zowel gesloten als open stukken. Het is een mooi natuurgebied dat wordt bezet door een kolonie blauwe reigers. Het is zeker de moeite waard om dit gebied te bezoeken.

De Vierambachtenboezem is een kreek waar veer vertakkingen uitlopen. In deze kreek zijn vele watervogels te vinden waaronder eenden, rietzangers, futen, slobeenden en nog veel meer soorten. In het gebied kunnen zeer mooie foto´s van deze watervogels gemaakt worden.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Spijkenisse niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van graszoden in de nieuwbouwwijken van Spijkenisse. Zo zijn wij o.a. actief in de nieuwbouwwijk Het Land. Deze nieuwbouwwijken zijn vaak groen en modern aangelegd. Wij als bedrijf zijn zeer gedreven om deze stijl door te voeren naar uw tuin en uw wensen in deze stijl te mengen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer u even wil ontsnappen aan de uitlaatgassen en drukte van de stad kunt u altijd een bezoek brengen aan één van de stadsparken van Spijkenisse. In deze stadsparken is veel groen aanwezig en er staan voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.

Projecten in Spijkenisse

Alle projecten

Graszoden leggen Spijkenisse

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Spijkenisse. Graszoden leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd weer een prachtig en nieuw gazon heeft. Met verse premium graszoden kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd. En na een korte periode van slechts twee weken dagelijks onderhoud kunt u het gazon al in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf graszoden leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van graszoden leggen

  • Direct zichtbaar resultaat
  • U kunt alle graszoden op één dag (laten) leggen
  • Het nieuwe gazon is binnen 14 dagen in gebruik te nemen
  • De graszoden vragen eenvoudig onderhoud voor een perfect eindresultaat

Graszoden laten leggen in Spijkenisse

Wilt u graszoden laten leggen in Spijkenisse? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig bewerken van de bodem, egaliseren van de ondergrond en uitrollen van de graszoden behoort tot hun vaste werkzaamheden.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij de graszoden voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook een bestaand gazon dat aan vervanging toe is eerst verwijderen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het leggen van graszoden in Spijkenisse gaat u naar de pagina graszoden prijzen.

Prijzen graszoden laten leggen

Aantal m²     Prijs 
0 - 25 m² € 250,- 
26 - 50 m² € 9,00 p/m² 
51 - 100 m² € 8,00 p/m² 
101 m² - 199 m² € 7,00 p/m² 
201 m² - 400 m² € 6,50 p/m² 
> 400 m²     Op aanvraag

Graszoden Spijkenisse

Wilt u zelf aan de slag en graszoden leggen bij u in Spijkenisse? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren. Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt de graszoden bij Gras en Groen kopen. Zo krijgt u toch de beschikking over de schitterende premium graszoden van Champions League kwaliteit!

Kenmerken premium graszoden

  • Hoge sierwaarde
  • Bestand tegen regelmatige betreding
  • Zelfherstellend vermogen, ook na intensief gebruik
  • Ingezaaid met een graszaadmengsel voor een speelgazon
  • Verdraag een bepaalde mate van schaduw
  • In 12-14 maanden opgekweekt en vrij van plastic netten

Graszoden kopen en afhalen bij Gras en Groen

De verse premium graszoden zijn dagelijks vers af te halen bij Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. Via de shop of middels de bestelmodule bovenaan en onderaan elke pagina op de website kunt u de graszoden bestellen. Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven op welke datum en binnen welk tijdvenster u de graszoden wens af te halen.

Graszoden bezorgen in Spijkenisse

Wilt u zelf graszoden gaan leggen, maar heeft u geen mogelijkheid om de graszoden af te halen? Dat is geen probleem! Dankzij de graszoden bezorgservice krijgt u de graszoden bij u thuis geleverd. Gras en Groen levert verse premium graszoden tegen scherpe prijzen.

U kunt de graszoden laten leveren in heel Nederland en uw bestelling volgen met een Track en Trace systeem. Besteld u voor 12:00 uur, dan worden uw graszoden zelfs al de volgende dag bezorgd. Lees hier meer over graszoden bezorgen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag
Wat betekent premium kwaliteit graszoden?

Gras en Groen krijgt gedurende het graszoden seizoen elke dag een levering met verse premium graszoden. Maar wat betekent het predicaat premium speelgazon?

Allereerst het speelgazon. Een speelgazon kan zoals de naam al doet vermoeden tegen een stootje. Het is bestand tegen betreding en zal zichzelf na gebruik hiervan herstellen. Bovendien heeft het een hoge sierwaarde dankzij de kleur en dichtheid van het gras.

Premium speelgazon graszoden hebben dezelfde kenmerken zoals hierboven omschreven, maar met een extra eigenschap. Het is namelijk beter bestand tegen schaduw. Doordat veel tuinen meer schaduw hebben dan wenselijk voor de meeste grassoorten is dit een ideale toevoeging.

Let wel op: de graszoden hebben nog steeds minimaal 4 uur direct zonlicht per dag nodig voor een gezonde groei!

Kan er vooraf iemand komen kijken?

Om onze tarieven zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden voor u komen wij kijken bij gazons groter dan > 250 m2. Nadat u een offerte aanvraag heeft gedaan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Indien uw gazon kleiner is verzoeken wij u een foto per mail aan te leveren indien u twijfelt aan de huidige situatie. Op een foto kunnen wij heel veel zien en u van het juiste advies voorzien.

Wat zijn de kosten van een nieuw gazon?

De kosten voor de aanleg van een nieuw gazon zijn van een aantal zaken afhankelijk, zoals het oppervlak en de uit te voeren werkzaamheden. Een overzicht van alle prijzen vindt u hier: Graszoden prijzen

U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen waarin wij alle kosten gespecificeerd aanbieden.

Binnen welke termijn kan mijn gazon worden aangelegd?

Wij kunnen altijd binnen 3 weken de graszoden bij u thuis komen leggen. Wij passen het aantal medewerkers aan op de omvang van de werkzaamheden. Daardoor kunnen wij de opdracht altijd binnen één dag afronden. Regen kan een spelbreker zijn. In dat geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en rekenen wij op uw begrip!

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Uw offerte aanvraag wordt binnen één werkdag door Gras en Groen beantwoord. Het kan zijn dat u direct een offerte ontvangt of dat wij eerst om aanvullende informatie vragen. Indien wij een bezoek brengen aan uw tuin ontvangt u binnen één werkdag na dit bezoek een passende offerte.

Wat is er nodig om te kunnen bezorgen op locatie?

De chauffeur zal de graszoden zo dicht mogelijk bij uw toekomstige gazon lossen. U dient er rekening mee te houden dat de ondergrond verhard dient te zijn. De graszoden worden bezorgd met een vrachtwagen van 18 meter lang. De toegangsweg zal dus verhard en vrij van obstakels moeten zijn.