Graszoden Someren

Waar leggen wij de graszoden in Someren?

Gras en Groen Graszoden is het bedrijf voor het vervangen van uw oude grasmat. Wij snijden de oude mat los en voeren deze af. Daarna verwerken we de grond en als dat is gebeurd kan de nieuwe grasmat erop. Dit doen wij ook in de wijken van Someren. Zo komen wij o.a. in Someren-Heide, Lierop, Someren-Noord, De Loove, Waterdael en Someren-Centrum. De gemeente Someren bestaat buiten Someren ook uit Lierop, Someren-Eind en Someren-Heide.

Natuurparken rondom de stad:

Het natuurgebied de Strabrechtse Heide is ongeveer 1500 hectare groot. De natuurbrand in 2010 tastte ongeveer 200 hectare van de heide aan. De Pijpenstrootjes, Dophei, Klokjesgentiaan en Gagel treft u op de natte plaatsen. De Jeneverbes en de Struikhei vindt u op de droge plaatsen. Door maaien en plaggen en door beweiding met een schaapskudde wordt de vergrassing van de heide tegengegaan. Rondom de heide bevinden zich bossen.

De Galgenberg, een klein stukje open stuifzand, bevind zich in het midden van de heide. Op deze heide groeit onder meer Bunt, Schapengras en Spurrie. Om de typische flora en fauna te bewaren wordt dit natuurgebied in stand gehouden.

Al het groen in Someren:

In de gemeente Someren vindt u 1615 hectare aan beplanting en natuurgebieden. Op de Somerse heide en rond het Keelven bevinden zich verschillende wandelroutes waar grote grazers zoals de Schotse Hooglanders te bewonderen zijn. Oorspronkelijk zijn dit gebieden met droge naaldbomen.   Ook zijn er wandelroutes uitgezet in het vochtig natuurgebied De Vloeten. Een aantal kleinere vochtige natuurgebieden genaamd De Vlerken zijn verbonden door een wandelroute.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Someren

Wilt u met graszoden in Someren een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Someren vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Someren uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Someren € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Someren dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Vos


5

"Speciale dank aan uw medewerkers, die klanrvriendelijk aan het werk waren."

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in Someren

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Someren. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Someren gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Someren

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen