Graszoden Soest

Waar leggen wij de graszoden in Soest

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeente Soest. Wij leggen onze zoden o.a. in de wijken Soestdijk, Soestdijk ´t Hart, Klaarwater, Boerenstreek, De Eng, Soest-Midden, Smitsveen, Overhees, Soest-Zuid en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het hartje centrum van Soest.

Als bedrijf leggen wij onze grasmatten ook in de gemeentes en dorpskernen rondom Soest. Ons werkgebied reikt o.a. tot Blaricum, Oud-Maarsseveen, Bilthoven, Zeist, Leusden, Amersfoort, Vathorst, Nijkerk en Huizen.

Al het groen in Soest

Soest is een gemeente gelegen in de provincie Utrecht en telt ongeveer 45.000 inwoners. De gemeente kent redelijk wat groene omgeving. Enkele bekende natuurgebieden zijn de vlakte van Pijnenburg en het Burgemeestersbos.

Natuurgebied de Pijnenburg is een drassig veengebied dat een zeer fraai landschapstype bezit. Het gebied is dan ook zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Het Burgemeestersbos is een gebied dat veel verschillende flora en fauna met zich meebrengt. Het gebied kent vele wandel en fietspaden waar men een heerlijke wandeling of fietstocht kan maken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Soest niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Soest. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijken De Zoesdijck en Herenhuizen in ´t Veenhof. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Soest te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Soest een zeer goed alternatief. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende wandelpaden om even heerlijk te kunnen wandelen. Daarnaast staan er voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Soest

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Soest? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Soest vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Soest graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Soest

Wilt u bij u in Soest de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Brummen

Anton Bos


5

"Een geweldig goed bedrijf, stipt, duidelijk, vakkundig."

Graszoden leggen Brummen
Referenties

Graszoden in Soest

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Soest. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Soest gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Soest

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen