Graszoden Soest

Waar leggen wij de graszoden in Soest

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeente Soest. Wij leggen onze zoden o.a. in de wijken Soestdijk, Soestdijk ´t Hart, Klaarwater, Boerenstreek, De Eng, Soest-Midden, Smitsveen, Overhees, Soest-Zuid en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het hartje centrum van Soest.

Als bedrijf leggen wij onze grasmatten ook in de gemeentes en dorpskernen rondom Soest. Ons werkgebied reikt o.a. tot Blaricum, Oud-Maarsseveen, Bilthoven, Zeist, Leusden, Amersfoort, Vathorst, Nijkerk en Huizen.

Al het groen in Soest

Soest is een gemeente gelegen in de provincie Utrecht en telt ongeveer 45.000 inwoners. De gemeente kent redelijk wat groene omgeving. Enkele bekende natuurgebieden zijn de vlakte van Pijnenburg en het Burgemeestersbos.

Natuurgebied de Pijnenburg is een drassig veengebied dat een zeer fraai landschapstype bezit. Het gebied is dan ook zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Het Burgemeestersbos is een gebied dat veel verschillende flora en fauna met zich meebrengt. Het gebied kent vele wandel en fietspaden waar men een heerlijke wandeling of fietstocht kan maken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Soest niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Soest. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijken De Zoesdijck en Herenhuizen in ´t Veenhof. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Soest te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Soest een zeer goed alternatief. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende wandelpaden om even heerlijk te kunnen wandelen. Daarnaast staan er voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Soest

Wilt u met graszoden in Soest een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Soest vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Soest uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Soest € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Soest dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Tholen

Gert-Jan


5

"Hoe snel mijn kavel binnen een paar uur tijd opbloeide was schitterend."

Graszoden leggen Tholen
Referenties

Graszoden in Soest

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Soest. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Soest gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Soest

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen