Graszoden Sliedrecht

Waar leggen wij de graszoden in Sliedrecht?

Sliedrecht, dat is gelegen aan de Beneden-Merwede, telt bijna 25 duizend inwoners. Sliedrecht is net als Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht één van de Drechtsteden. Ook het gehucht Baanhoek is ligt binnen deze gemeentegrenzen.

Sliedrecht kent veel wijken. Toch noemen wij ze allemaal even op. Gras en Groen Graszoden is namelijk in elke wijk te terug te vinden. De wijken waarin wij werkzaam zijn: Winklerplein, Vogelbuurt, Staatsliedenbuurt, Rivierenbuurt, Molendijk, Middenveer, Kerkbuurt, De Weren, De Hoven, De Grienden en Benedenveer.

Natuurlijk behoren niet alleen Sliedrecht en de andere Drechtsteden tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad:

De Sliedrechtse Biesbosch is gelegen in het noordelijke deel van deze regio. Het wordt begrensd door de Nieuwe Merwede in het zuiden en de Beneden Merwede in het noorden. Het unieke van dit gebied is dat er sinds een aantal jaren een koppel zeearenden vertoeft. Ook bevers en otters leven hier in behoorlijke aantallen. Middels een zendertje zijn enkele van deze dieren jarenlang te volgen geweest.

Al het groen in Sliedrecht: 

De gemeente Sliedrecht kent behoorlijk wat stadsparken. Kom tot rust en geniet van wat Sliedrecht u te bieden heeft. Een van de populairste stadsparken is het Burgemeester Feitsmapark. Wandelen en fietsen kunt u volop in deze mooie groene omgeving; de gemeente heeft er vele uitgezet.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Sliedrecht

Wilt u met graszoden in Sliedrecht een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Sliedrecht vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Sliedrecht uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Sliedrecht € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Sliedrecht dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen 's-Gravenhage

Heuveling


5

"Ik kan Gras en Groen aan iedereen aanbevelen!"

Graszoden leggen 's-Gravenhage
Referenties

Graszoden in Sliedrecht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Sliedrecht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Sliedrecht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Sliedrecht

 • Graszoden Sliedrecht
 • Graszoden Sliedrecht
 • Graszoden Sliedrecht
 • Graszoden Sliedrecht
 • Graszoden Sliedrecht
 • Graszoden Sliedrecht
 • Graszoden Sliedrecht
 • Graszoden Sliedrecht
 • Graszoden Sliedrecht
 • Graszoden Sliedrecht
 • Graszoden Sliedrecht
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen