Graszoden Sittard

Waar leggen wij de graszoden in Sittard

In Sittard zijn wij als bedrijf zeer actief in het aanleggen van graszoden en tuinen. Zo leggen wij onze grasmatten in de volgende wijken en buurten van Sittard. Wij zijn zeer actief in de wijken Baandert, Beekdal, Broeksittard, Craaveld, Europapark, Haagsittardpark en Hoogveld. Daarnaast ligt ons werkgebied ook in de wijken Kempehoef, Kollenberg, Lahrhof, Levenbroek, Limbrichterveld en Ophoven. Tot slot leggen wij onze zodes ook in de wijken Overhoven, Park, Sanderbout, Stadbroek, Stationskwartier, Thienbunder, Vrangendael en natuurlijk leggen wij onze zoden ook in het centrum van Sittard.

Daarnaast leggen wij onze grasmatten ook in gemeentes rondom Sittard. Zo leggen wij onze graszoden ook in Guttecoven, Einighausen, Geleen en Munstergeleen.

Al het groen in Sittard

Sittard is een redelijk grote stad gelegen in Limburg  en telt na de fusie met Geleen ongeveer 95.000 inwoners. Buiten de stad liggen enkele mooie natuurgebieden zoals de Schwienswei. De Schwienswei is een natuur/recreatiegebied. Het gebied heeft een bosrijke omgeving dat wordt afgewisseld met weilanden en visvijvers. Het is een mooi natuurgebied waar wandelaars lekker kunnen wandelen en vissers heerlijk kunnen vissen in een prachtige omgeving.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Sittard niet

Als bedrijf zijn wij zeer actief in de nieuwbouwwijken van Sittard. Zo zijn wij momenteel actief in de nieuwbouwwijken van Sittard-Geleen. De omgeving van deze nieuwbouwwijken is vaak erg groen ontworpen en men wil deze lijn doorzetten naar hun voor en achtertuin. Wij als bedrijf zijn zeer gedreven in de aanleg van mooie grasmatten en tuinen en luisteren goed naar de wensen van de klant.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de mooie natuurgebieden en waterplassen die in de omgeving van Sittard aanwezig zijn kent de stad in het centrum ook leuke parkjes waar men een middag lekker kan vertoeven. Zo staan er in deze parken bankjes waar men heerlijk kan rusten en genieten van de groene omgeving. Ook zijn in deze parken vaak mensen aan het hardlopen of wandelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Sittard

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Sittard? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Sittard vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Sittard graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Sittard

Wilt u bij u in Sittard de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Apeldoorn

Thomas de Bruijn


5

"strakker bijligt dan het het gezicht van Marijke van Helwegen"

Graszoden leggen Apeldoorn
Referenties

Graszoden in Sittard

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Sittard. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Sittard gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Sittard

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen