Graszoden Sittard

Waar leggen wij de graszoden in Sittard

In Sittard zijn wij als bedrijf zeer actief in het aanleggen van graszoden en tuinen. Zo leggen wij onze grasmatten in de volgende wijken en buurten van Sittard. Wij zijn zeer actief in de wijken Baandert, Beekdal, Broeksittard, Craaveld, Europapark, Haagsittardpark en Hoogveld. Daarnaast ligt ons werkgebied ook in de wijken Kempehoef, Kollenberg, Lahrhof, Levenbroek, Limbrichterveld en Ophoven. Tot slot leggen wij onze zodes ook in de wijken Overhoven, Park, Sanderbout, Stadbroek, Stationskwartier, Thienbunder, Vrangendael en natuurlijk leggen wij onze zoden ook in het centrum van Sittard.

Daarnaast leggen wij onze grasmatten ook in gemeentes rondom Sittard. Zo leggen wij onze graszoden ook in Guttecoven, Einighausen, Geleen en Munstergeleen.

Al het groen in Sittard

Sittard is een redelijk grote stad gelegen in Limburg  en telt na de fusie met Geleen ongeveer 95.000 inwoners. Buiten de stad liggen enkele mooie natuurgebieden zoals de Schwienswei. De Schwienswei is een natuur/recreatiegebied. Het gebied heeft een bosrijke omgeving dat wordt afgewisseld met weilanden en visvijvers. Het is een mooi natuurgebied waar wandelaars lekker kunnen wandelen en vissers heerlijk kunnen vissen in een prachtige omgeving.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Sittard niet

Als bedrijf zijn wij zeer actief in de nieuwbouwwijken van Sittard. Zo zijn wij momenteel actief in de nieuwbouwwijken van Sittard-Geleen. De omgeving van deze nieuwbouwwijken is vaak erg groen ontworpen en men wil deze lijn doorzetten naar hun voor en achtertuin. Wij als bedrijf zijn zeer gedreven in de aanleg van mooie grasmatten en tuinen en luisteren goed naar de wensen van de klant.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de mooie natuurgebieden en waterplassen die in de omgeving van Sittard aanwezig zijn kent de stad in het centrum ook leuke parkjes waar men een middag lekker kan vertoeven. Zo staan er in deze parken bankjes waar men heerlijk kan rusten en genieten van de groene omgeving. Ook zijn in deze parken vaak mensen aan het hardlopen of wandelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Sittard

Wilt u met graszoden in Sittard een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Sittard vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Sittard uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Sittard € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Sittard dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Drunen

Marijke van Oijen - Merkx


5

"Goed, snel en volgens afspraak geleverd! "

Graszoden leggen Drunen
Referenties

Graszoden in Sittard

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Sittard. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Sittard gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Sittard

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen