Graszoden Schoonhoven

Waar leggen wij onze premium graszoden in Schoonhoven?

Gras en Groen Graszoden is regelmatig terug te vinden in Schoonhoven. Het zijn vooral de wijken Lekdijk, Bovenberg, Vlist, Schoonhoven-Noord, Schoonhoven-West, Willige Langerak en Schoonhoven-Oude Stad waar u ons ongetwijfeld al eens hebt gezien. Ook de omliggende buurten behoren tot ons werkgebied. Schoonhoven is onlangs gefuseerd met de volgende gemeenten: Nederlek, Bergambacht, Vlist en Ouderkerk.

Schoonhoven is een mooie plaats. Het verbindt zich via diverse uitvalswegen met omliggende kleinere dorpen als Groot-Ammers, Lopik, Ameide, Stolwijk, Stein, Gijbeland en Lexmond.

Natuurparken rondom de stad:

Het veenweidegebied Alblasserwaard-Vijfheerenlanden - een oud cultuurlandschap met een mooie natuur - kan met recht een publiekstrekker worden genoemd. Het gebied heeft zijn vorm reeds gekregen in de Middeleeuwen. Opvallend zijn de bloemrijke slootranden en de vele weidevogels op en in de weilanden. Deze natuur is dusdanig afwisselend, dat het u blijft boeien. Dat geldt tevens voor de fietsers, voor wie er meerdere routes voorhanden zijn. 

Al het groen in Schoonhoven:

In Schoonhoven is genoeg groen te vinden. Op de grens van de Lopikerwaard en de Krimpenerwaard treft u een zeer afwisselend en ongerept polderlandschap. Akkerland, houtsingels en boomgaarden wisselen elkaar in moordend tempo af. Het beeld van de polders worden veelal bepaald door de vele markante boerderijen die er staan. Als u deze omgeving wilt ontdekken, dan is de fiets of de wandelwagen het ideale vervoer.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Schoonhoven

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Schoonhoven? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Schoonhoven vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Schoonhoven graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Schoonhoven

Wilt u bij u in Schoonhoven de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Zaltbommel

Lieke van Elshout


5

"Vlot en net werk geleverd."

Graszoden leggen Zaltbommel
Referenties

Graszoden in Schoonhoven

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Schoonhoven. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Schoonhoven gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Schoonhoven

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen