Graszoden Schijndel

Waar leggen wij graszoden in Schijndel

Wij leggen vaak graszoden in de kom van het centrum, Boschweg Noordoost, Boschweg Zuidwest, Grevekeur, Hopstraat, De Beemd, Hoevenbraak, Plein, Hulzenbraak en de nieuwbouwwijken de Buitenhagen en Hulzebraak. Ook de nabijgelegen Kern Wijbosch behoort tot ons werkgebied.

Al het groen in Schijndel

Schijndel ligt in het hart van de Brabantse Meijerij. Schijndel ligt op een dekzandrug tussen de beekdalen van de Aa en Dommel en staat bekend om de waskaarsenfabriek Bolsius en de kousenfabriek.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Schijndel niet

De Hulzebraak ligt in het zuiden van de kern van Schijndel, nabij het buitengebied. De wijk bestaat uit beplanting en biedt veel speelterrein voor de kinderen.

De Buitenhagen vindt u waar vroeger een boomkwekerij stond. In deze wijk is nog veel groen en woningen beschikken over een grote tuin.

Naast deze nieuwbouwwijken zijn in Schijndel ook nog parken:

Wijboschbroek

Wijboschbroek is een natuurgebied dat is ontstaan als ontginning van een broeklandschap ten oosten van het Wijbosch. Deze bodem uit leem vormde een overloopgebied van het Beekdal van de Aa. Vanwege de bodem en de hoge waterstand, heeft zich een uitzonderlijke flora ontwikkeld. Naar het zuiden toe het het gebied over in De Smaldonken.

De Smaldonken

De Smaldonken ligt ten noordoosten van de kom van Schijndel. De Smaldonken is een gevarieerd gebied met populierenaanplant, akkers en weilanden. In dit natuurgebied kunt u genieten van een wandeling of een dagje uit op de fiets.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Schijndel

Wilt u met graszoden in Schijndel een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Schijndel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Schijndel uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Schijndel € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Schijndel dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amsterdam

Berend Janssen


5

"Mannen bedankt voor het vervangen van ons gazon."

Graszoden leggen Amsterdam
Referenties

Graszoden in Schijndel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Schijndel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Schijndel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Schijndel

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen