Graszoden Schijndel

Waar leggen wij graszoden in Schijndel

Wij leggen vaak graszoden in de kom van het centrum, Boschweg Noordoost, Boschweg Zuidwest, Grevekeur, Hopstraat, De Beemd, Hoevenbraak, Plein, Hulzenbraak en de nieuwbouwwijken de Buitenhagen en Hulzebraak. Ook de nabijgelegen Kern Wijbosch behoort tot ons werkgebied.

Al het groen in Schijndel

Schijndel ligt in het hart van de Brabantse Meijerij. Schijndel ligt op een dekzandrug tussen de beekdalen van de Aa en Dommel en staat bekend om de waskaarsenfabriek Bolsius en de kousenfabriek.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Schijndel niet

De Hulzebraak ligt in het zuiden van de kern van Schijndel, nabij het buitengebied. De wijk bestaat uit beplanting en biedt veel speelterrein voor de kinderen.

De Buitenhagen vindt u waar vroeger een boomkwekerij stond. In deze wijk is nog veel groen en woningen beschikken over een grote tuin.

Naast deze nieuwbouwwijken zijn in Schijndel ook nog parken:

Wijboschbroek

Wijboschbroek is een natuurgebied dat is ontstaan als ontginning van een broeklandschap ten oosten van het Wijbosch. Deze bodem uit leem vormde een overloopgebied van het Beekdal van de Aa. Vanwege de bodem en de hoge waterstand, heeft zich een uitzonderlijke flora ontwikkeld. Naar het zuiden toe het het gebied over in De Smaldonken.

De Smaldonken

De Smaldonken ligt ten noordoosten van de kom van Schijndel. De Smaldonken is een gevarieerd gebied met populierenaanplant, akkers en weilanden. In dit natuurgebied kunt u genieten van een wandeling of een dagje uit op de fiets.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Schijndel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Schijndel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Schijndel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Schijndel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Schijndel

Wilt u bij u in Schijndel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Drunen

Marijke van Oijen - Merkx


5

"Goed, snel en volgens afspraak geleverd! "

Graszoden leggen Drunen
Referenties

Graszoden in Schijndel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Schijndel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Schijndel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Schijndel

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen