Graszoden Schiedam

Waar leggen wij de graszoden in Schiedam


Wij als bedrijf zijn zeer actief in het aanleggen van tuinen en graszoden in de gemeente Schiedam. Wij zijn o.a. actief in de wijken Schiedam West, Schiedam Oost, Schiedam Zuid, Nieuwland, Groenoord, Kethel, Woudhoek, Spaland en natuurlijk ook in het centrum van Schiedam.

Daarnaast leggen wij onze grasmatten ook in de gemeentes rondom Schiedam. Ons werkgebied reikt o.a. tot Vlaardingen, Maassluis, Rozenburg, Spijkenisse, Hoogvliet, Schiebroek, Rhoon en Barendrecht.

Al het groen in Schiedam

Schiedam is een gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland. De gemeente telt ongeveer 76.000 inwoners. Qua groen en natuurgebieden kent Schiedam deze niet of nauwelijks. Echter heeft Schiedam een zeer mooie omgeving. Zo is het gebied van Midden Delfland zeer uitgestrekt en heeft een oer-Hollands karakter. Het afwisselende polderlandschap met de vele sloten en poeltjes maakt dit een prachtige omgeving waar u een dag kunt doorbrengen. In dit gebied zijn voldoende fiets en wandelroutes aangelegd waardoor u dit gebied makkelijk kunt verkennen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Schiedam niet

Ook zijn wij als bedrijf zeer actie in de aanleg van complete tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Schiedam. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Beatrixpark, Houthaven en Over het Water. Deze wijken zijn modern en groen ingericht. Wij als bedrijf kunnen uw tuin aanleggen in de stijl van de wijk. Dit zorgt ervoor dat u zich zowel in uw wijk als thuis zeer prettig zult voelen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de zeer mooie polderlandschappen die Schiedam kent heeft de stad in het centrum ook een aantal zeer leuke stadsparken. Deze parken zijn aangelegd met het oogpunt op groen en rust. Er staan vele bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de natuur. Daarnaast worden deze parken vaak door sporters gebruikt om oefeningen te doen of om er doorheen hard te lopen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Schiedam

Wilt u met graszoden in Schiedam een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Schiedam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Schiedam uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Schiedam € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Schiedam dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oirschot

Familie van Tilburg


5

"Ik zal zeker reclame maken voor Gras en Groen!"

Graszoden leggen Oirschot
Referenties

Graszoden in Schiedam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Schiedam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Schiedam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Schiedam

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen