Graszoden Schiedam

Waar leggen wij de graszoden in Schiedam


Wij als bedrijf zijn zeer actief in het aanleggen van tuinen en graszoden in de gemeente Schiedam. Wij zijn o.a. actief in de wijken Schiedam West, Schiedam Oost, Schiedam Zuid, Nieuwland, Groenoord, Kethel, Woudhoek, Spaland en natuurlijk ook in het centrum van Schiedam.

Daarnaast leggen wij onze grasmatten ook in de gemeentes rondom Schiedam. Ons werkgebied reikt o.a. tot Vlaardingen, Maassluis, Rozenburg, Spijkenisse, Hoogvliet, Schiebroek, Rhoon en Barendrecht.

Al het groen in Schiedam

Schiedam is een gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland. De gemeente telt ongeveer 76.000 inwoners. Qua groen en natuurgebieden kent Schiedam deze niet of nauwelijks. Echter heeft Schiedam een zeer mooie omgeving. Zo is het gebied van Midden Delfland zeer uitgestrekt en heeft een oer-Hollands karakter. Het afwisselende polderlandschap met de vele sloten en poeltjes maakt dit een prachtige omgeving waar u een dag kunt doorbrengen. In dit gebied zijn voldoende fiets en wandelroutes aangelegd waardoor u dit gebied makkelijk kunt verkennen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Schiedam niet

Ook zijn wij als bedrijf zeer actie in de aanleg van complete tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Schiedam. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Beatrixpark, Houthaven en Over het Water. Deze wijken zijn modern en groen ingericht. Wij als bedrijf kunnen uw tuin aanleggen in de stijl van de wijk. Dit zorgt ervoor dat u zich zowel in uw wijk als thuis zeer prettig zult voelen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de zeer mooie polderlandschappen die Schiedam kent heeft de stad in het centrum ook een aantal zeer leuke stadsparken. Deze parken zijn aangelegd met het oogpunt op groen en rust. Er staan vele bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van de natuur. Daarnaast worden deze parken vaak door sporters gebruikt om oefeningen te doen of om er doorheen hard te lopen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Schiedam

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Schiedam? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Schiedam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Schiedam graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Schiedam

Wilt u bij u in Schiedam de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Rockanje

Hein Dolsken


5

"Na 1,5 jaar tegen een zandvlakte aan te hebben gekeken hebben jullie er werkelijk een plaatje van gemaakt."

Graszoden leggen Rockanje
Referenties

Graszoden in Schiedam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Schiedam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Schiedam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Schiedam

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen