Graszoden Sassenheim

Waar leggen wij onze graszoden in Sassenheim?

In Zuid-Holland ligt de gemeente Sassenheim. Sassenheim, dat in 2006 15 duizend inwoners telde, is destijds samen met de plaatsen Voorhout en Warmond opgegaan in de gemeente Teylingen. Er zijn twee gehuchten die nog steeds bij Sassenheim horen, namelijk Elsgeest en Klinkenberg. Ook het afzonderlijke Teylingen is een gehucht dat vastgeplakt zit aan Sassenheim. Toch hoort het officieel bij Voorhout.

Natuurparken rondom de stad Sassenheim:

Tussen Sassenheim en Oegstgeest ligt de Klinkenbergerplas. Deze plas - die ruim 60 ha. groot is - is ontstaan met als doel zand te winnen voor de provincie. Zwemmers en surfers kunnen er goed uit de weg, omdat de gemeente in de jaren tachtig ervoor heeft gezorgd dat de plas recreatief werd ingericht. De vele wandel- en fietspaden maken de Klinkenbergerplas compleet.

Al het groen in Sassenheim:

Als Engels landschap aangelegd treft u in Sassenheim Park Rusthoff aan. Dit park doet zijn naam eer aan. Er kan genoten worden van de zon, maar ook recreatieve sporters treffen we hier regelmatig aan. Ook de vogels vinden hier hun weg. Sta er niet van te kijken als u er een graspieper, nachtegaal, roodborsttapuit of bonte specht aantreft.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Sassenheim

Wilt u met graszoden in Sassenheim een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Sassenheim vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Sassenheim uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Sassenheim € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Sassenheim dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Abcoude

Jan van Agen


5

"Namens Shell bedanken wij de mannen van Gras en Groen voor het aanleggen van de nieuwe graszoden."

Graszoden leggen Abcoude
Referenties

Graszoden in Sassenheim

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Sassenheim. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Sassenheim gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Sassenheim

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen