Graszoden Sassenheim

Waar leggen wij onze graszoden in Sassenheim?

In Zuid-Holland ligt de gemeente Sassenheim. Sassenheim, dat in 2006 15 duizend inwoners telde, is destijds samen met de plaatsen Voorhout en Warmond opgegaan in de gemeente Teylingen. Er zijn twee gehuchten die nog steeds bij Sassenheim horen, namelijk Elsgeest en Klinkenberg. Ook het afzonderlijke Teylingen is een gehucht dat vastgeplakt zit aan Sassenheim. Toch hoort het officieel bij Voorhout.

Natuurparken rondom de stad Sassenheim:

Tussen Sassenheim en Oegstgeest ligt de Klinkenbergerplas. Deze plas - die ruim 60 ha. groot is - is ontstaan met als doel zand te winnen voor de provincie. Zwemmers en surfers kunnen er goed uit de weg, omdat de gemeente in de jaren tachtig ervoor heeft gezorgd dat de plas recreatief werd ingericht. De vele wandel- en fietspaden maken de Klinkenbergerplas compleet.

Al het groen in Sassenheim:

Als Engels landschap aangelegd treft u in Sassenheim Park Rusthoff aan. Dit park doet zijn naam eer aan. Er kan genoten worden van de zon, maar ook recreatieve sporters treffen we hier regelmatig aan. Ook de vogels vinden hier hun weg. Sta er niet van te kijken als u er een graspieper, nachtegaal, roodborsttapuit of bonte specht aantreft.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Sassenheim

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Sassenheim? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Sassenheim vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Sassenheim graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Sassenheim

Wilt u bij u in Sassenheim de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Beuningen

Jacques van den Oetelaar


5

"Alles zag er in een korte tijd weer keurig uit, bedankt voor jullie werkzaamheden."

Graszoden leggen Beuningen
Referenties

Graszoden in Sassenheim

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Sassenheim. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Sassenheim gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Sassenheim

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen