Graszoden Santpoort

Waar leggen wij de graszoden in Santpoort?

Santpoort is een dorp in de gemeente Velsen. Het bestaat tegenwoordig uit Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid. Santpoort-Noord is onderverdeeld in de volgende wijken: Biezenbuurt, Bloemenbuurt, Kerkerinkbuurt, Kerkpadbuurt, Santhaesbuurt, Santpoort-Dorp, Spanjaardsbergbuurt, West-Indische buurt. Santpoort-Zuid bestaat uit de wijken de Blekersbuurt, Neethofbuurt, Eltabuurt en Rijkersparkbuurt.

Ons werkgebied reikt verder dan alleen de gemeente Santpoort.

Natuurparken rondom de stad:

Wie kent het niet? Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is bekend in nagenoeg heel Nederland. De prachtige duinlandschappen wisselen zich af met afgegraven duinmeertjes. Voor de natuurliefhebber is het hier genieten vanwege de diversiteit aan flora en fauna. Het duinlandschap bestaat uit een smalle strook die de zee scheidt van het binnenland. 

Al het groen in Santpoort:

Het hierboven genoemde Nationaal Park heeft in 1995 deze naam gekregen. Het park behelst ongeveer 3800 hectare en ligt vlak langs de zee. Deze duinen zijn vooral uniek te noemen vanwege de hoeveelheid kalk. Daardoor komen zeldzame plantensoorten in dit gebied voor. Het leuke van dit duingebied is, dat veel zangvogels in dit gebied leven. Dat komt door de besdragende struiken die men in groten getale hier vindt.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Santpoort-Noord

Wilt u met graszoden in Santpoort-Noord een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Santpoort-Noord vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Santpoort-Noord uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Santpoort-Noord € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Santpoort-Noord dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Bergen op Zoom

Johan Jager


5

"Niemand loopt elkaar in de weg, niemand die denkt -wat zal ik nu eens doen."

Graszoden leggen Bergen op Zoom
Referenties

Graszoden in Santpoort-Noord

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Santpoort-Noord. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Santpoort-Noord gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Santpoort-Noord

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen