Graszoden Santpoort

Waar leggen wij de graszoden in Santpoort?

Santpoort is een dorp in de gemeente Velsen. Het bestaat tegenwoordig uit Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid. Santpoort-Noord is onderverdeeld in de volgende wijken: Biezenbuurt, Bloemenbuurt, Kerkerinkbuurt, Kerkpadbuurt, Santhaesbuurt, Santpoort-Dorp, Spanjaardsbergbuurt, West-Indische buurt. Santpoort-Zuid bestaat uit de wijken de Blekersbuurt, Neethofbuurt, Eltabuurt en Rijkersparkbuurt.

Ons werkgebied reikt verder dan alleen de gemeente Santpoort.

Natuurparken rondom de stad:

Wie kent het niet? Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is bekend in nagenoeg heel Nederland. De prachtige duinlandschappen wisselen zich af met afgegraven duinmeertjes. Voor de natuurliefhebber is het hier genieten vanwege de diversiteit aan flora en fauna. Het duinlandschap bestaat uit een smalle strook die de zee scheidt van het binnenland. 

Al het groen in Santpoort:

Het hierboven genoemde Nationaal Park heeft in 1995 deze naam gekregen. Het park behelst ongeveer 3800 hectare en ligt vlak langs de zee. Deze duinen zijn vooral uniek te noemen vanwege de hoeveelheid kalk. Daardoor komen zeldzame plantensoorten in dit gebied voor. Het leuke van dit duingebied is, dat veel zangvogels in dit gebied leven. Dat komt door de besdragende struiken die men in groten getale hier vindt.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Santpoort-Noord

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Santpoort-Noord? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Santpoort-Noord vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Santpoort-Noord graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Santpoort-Noord

Wilt u bij u in Santpoort-Noord de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Duiven

Ton Peersman


5

"Als we dit zelf hadden moeten doen waren we meer geld kwijt geweest."

Graszoden leggen Duiven
Referenties

Graszoden in Santpoort-Noord

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Santpoort-Noord. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Santpoort-Noord gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Santpoort-Noord

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen