Graszoden 's-Gravenzande

Waar leggen wij de graszoden in ‘s-Gravenzande?

In de gemeente Westland ligt de plaats 's-Gravenzande. Deze gemeenschap telt bijna 20 duizend inwoners. 's-Gravenzande maakt deel uit van een gemeente waartoe ook de volgende dorpen c.q. steden behoren:  Wateringen, Poeldijk, Naaldwijk, Monster, Maasdijk, De Lier, Kwintsheul, Honselersdijk, Ter Heijde en Heenweg.  Wij van Gras en Groen Graszoden zijn regelmatig te vinden in 's-Gravenzande, dat bestaat uit de wijken Zandevelt, Vreelande, Vreeburgh, Tuinveld, Teylingen, Oudeland, Oostzijde, Nieuwe Vaart, Heenweg en de Edelstenenwijk.

Niet alleen 's-Gravenzande behoort tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad:

Tussen Hoek van Holland en Maasdijk bevindt zich Het Staelduinse Bos. Het is een langgerekt bos en heeft een oppervlakte van ongeveer 95 hectare. Een oude bunker - dat midden in het bos ligt - is vanwege de luchtvochtigheid en temperatuur een ideale plaats voor vleermuizen. De vleermuizen die hier voorkomen zijn de grootoor-, de meer- en de watervleermuizen. Het kan met recht een vleermuisreservaat worden genoemd.

Al het groen in ’s-Gravenzande:

Het duingebied De Banken is ronduit populair te noemen. Deze duin heeft zijn naam te danken aan de laaggelegen duinvalleien die zich bij 's-Gravenzande bevinden. Het gebied telt zo'n 90 hectare. Voor planten en vogels zijn deze natte duinvalleien van groot belang. Het broedvogelbestand is hier hoog en planten, amfibieën, insecten en paddenstoelen groeien en leven hier volop.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen 's-Gravenzande

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in 's-Gravenzande? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in 's-Gravenzande vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in 's-Gravenzande graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen 's-Gravenzande

Wilt u bij u in 's-Gravenzande de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oudenbosch

Jan van de Braak


5

"Zeer tevreden."

Graszoden leggen Oudenbosch
Referenties

Graszoden in 's-Gravenzande

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in 's-Gravenzande. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar 's-Gravenzande gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in 's-Gravenzande

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen