Graszoden 's-Gravenzande

Waar leggen wij de graszoden in ‘s-Gravenzande?

In de gemeente Westland ligt de plaats 's-Gravenzande. Deze gemeenschap telt bijna 20 duizend inwoners. 's-Gravenzande maakt deel uit van een gemeente waartoe ook de volgende dorpen c.q. steden behoren:  Wateringen, Poeldijk, Naaldwijk, Monster, Maasdijk, De Lier, Kwintsheul, Honselersdijk, Ter Heijde en Heenweg.  Wij van Gras en Groen Graszoden zijn regelmatig te vinden in 's-Gravenzande, dat bestaat uit de wijken Zandevelt, Vreelande, Vreeburgh, Tuinveld, Teylingen, Oudeland, Oostzijde, Nieuwe Vaart, Heenweg en de Edelstenenwijk.

Niet alleen 's-Gravenzande behoort tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad:

Tussen Hoek van Holland en Maasdijk bevindt zich Het Staelduinse Bos. Het is een langgerekt bos en heeft een oppervlakte van ongeveer 95 hectare. Een oude bunker - dat midden in het bos ligt - is vanwege de luchtvochtigheid en temperatuur een ideale plaats voor vleermuizen. De vleermuizen die hier voorkomen zijn de grootoor-, de meer- en de watervleermuizen. Het kan met recht een vleermuisreservaat worden genoemd.

Al het groen in ’s-Gravenzande:

Het duingebied De Banken is ronduit populair te noemen. Deze duin heeft zijn naam te danken aan de laaggelegen duinvalleien die zich bij 's-Gravenzande bevinden. Het gebied telt zo'n 90 hectare. Voor planten en vogels zijn deze natte duinvalleien van groot belang. Het broedvogelbestand is hier hoog en planten, amfibieën, insecten en paddenstoelen groeien en leven hier volop.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen 's-Gravenzande

Wilt u met graszoden in 's-Gravenzande een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in 's-Gravenzande vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in 's-Gravenzande uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in 's-Gravenzande € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in 's-Gravenzande dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amstenrade

Jop van Gogh


5

"Super werk verricht door deze mannen."

Graszoden leggen Amstenrade
Referenties

Graszoden in 's-Gravenzande

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in 's-Gravenzande. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar 's-Gravenzande gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in 's-Gravenzande

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen