Graszoden Rotterdam

Waar leggen wij graszoden in Rotterdam

Wij leggen vaak graszoden in de kom van Rotterdam, Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, Ijselmonde, Pernis, Hoogvliet, Waalhaven, Botlek, Rivium en in de nieuwbouwwijken Nieuw-Crooswijk en Kop van Zuid-Entrepot. Ook behoren de kernen als Ridderkerk Vlaardingen, Schiedam, Delft, Zuidplas, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de IJssel, Barendrecht, Spijkenisse, Bernisse, Brielle en Westvoorne tot ons werkgebied.

Al het groen in Rotterdam

Rotterdam wordt ook wel Maasstad genoemd, vanwege de vele verwijzingen naar de rivier de Maas. Rotterdam telt ongeveer 618.000 inwoners en is na Amsterdam de grootste gemeente van Nederland. De haven van Rotterdam is de grootste en belangrijkste van Europa en behoort tot de grootste havens ter wereld.

Vergeet de natuurgebieden in Rotterdam niet

Rotterdam is omgeven door natuurgebieden, dat maakt Rotterdam speciaal. De Zevenhuizerplas is een door zandwinning kunstmatig aangelegd meer. De Zevenhuizenplas is tot grote diepte uitgegraven, de temperatuur van het water loopt traag op, waardoor de kwaliteit van het water goed blijft. In de Zevenhuizerplas is een gebied afgezet om te zwemmen, zodat deze niet gehinderd worden door watersporters.

Het Nessebos gebied is alleen toegankelijk voor wandelaars en grenst aan de nieuwbouwwijk Nesselande. Het Nesselandbos is een natuurgebied dat bestaat uit bos, water, moeras en graslanden. Er is een elzenbos, een bloemenweide en tussen de twee plassen is een veenmoeras. Het veenmoeras is een van de weinige laatste stukje veenmoeras, omdat het hele gebied rondom Rotterdam uitgebaggerd en verveend is als turf. Daardoor zijn er vele plassen ontstaan.

Naast deze natuurgebieden zijn er in Rotterdam zelf ook enkele parken

Het Park in Rotterdam

Het Park is gelegen ten westen van het centrum en aan de Maas ten zuiden van de Westzeedijk. Het Park bestaat uit twee delen, dat komt doordat het is aangelegd op de plek waar vroeger twee buitenplaatsen lagen. In het Park worden veel evenementen gehouden, bekend werd China Light, een Chinees lichtfestival.

Park Rozenburg in Rotterdam

Park Rozenburg is een klein park en is aangelegd als een Engels landschapstuin. Het ligt op een oude veenbodem en sluit aan op het Kralingse Bos. In het park vindt je oude bomen, grote populieren, platanen en esdoorns. In het park ligt een vijverrand en werd een fontein geplaatst.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rotterdam

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Rotterdam? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Rotterdam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rotterdam graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Rotterdam

Wilt u bij u in Rotterdam de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Reeuwijk

Pieter Hoog


5

"Het gras groeit heel goed en de robotmaaier houdt het gazon netjes bij."

Graszoden leggen Reeuwijk
Referenties

Graszoden in Rotterdam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rotterdam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rotterdam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rotterdam

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen