Graszoden Rosmalen

Waar leggen wij graszoden in Rosmalen

Wij leveren grasmatten in de kom van Rosmalen, het Ven, De Overlaet, Hondsberg Maliskamp, het Vinkel, Molenhoek, de Molenhoef en Sparrenburg. Ook leveren wij graszoden in de nieuwbouwwijken, wijk De Groote Wielen en wijk de Hoef. Omliggende dorpen Empel, Berlicum, Nuland, Oss en Den Dungen behoren ook tot ons werkgebied.

Al het groen in Rosmalen

Rosmalen telt ongeveer 31.000 inwoners, ligt op de een dekzandrug die van Oss naar Drunen gaat, waar vroeger nog geen dijk bestond, zodat dat in de winter, dit laag poldergebied, vaak onder water kwam te staan. Doordat Rosmalen op een dekzandrug lag, was het in de zomer snel te droog voor een welvarende landbouw.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Rosmalen niet

Midden in de mooie polder ligt de nieuwbouwwijk De Groote Wielen. Een omvangrijke groenstrook scheidt Rosmalen van de woonwijk. In deze groenstrook vind je sportvelden en verschillende sportverenigingen zijn hier neergestreken.

De buurten liggen aan een mooie waterplas met overal oevers. Deze buurten vormen de structuur van de hele wijk. In De Groote Wielen komt een moeraszone voor en een zuiveringsmoeras. Het water uit de wijk stroomt via de lage ring in een moeraszone, waar het water nog een keer wordt gezuiverd.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken in Rosmalen

De Molenhoek

In de Molenhoek vindt u de Standerdmolen. De Molen staat op de monumentenlijst en is nog steeds in bedrijf

De Rosmalense Plas

De Rosmalense Plas is ontstaan uit een zandafgraving. Momenteel is het een recreatieplas waar men heerlijk kan zwemmen en wandelen.

Landgoed Eikenburg

Het landgoed Eikenburg bevindt zich ten oosten van Maliskamp en is een natuurgebied. Doordat er een brand is ontstaan is er een open plek ontstaan, deze is dichtgegroeid met dopheide, gagel en pijpenstrootje, Het zuidelijk deel van het bos is zeer vochtig daardoor zijn er vennen ontstaan. Dit gebied heeft een rijke flora en is een gewaardeerd wandelbos.

Zandverstuiving Rosmalen

Een bosrijk gebied is de Zandverstuiving Rosmalen, deze ligt ten zuidoosten van Rosmalen. De grond is schraal en bestaat uit heide, stuifzand en bos en wordt ook wel de “de zandbak van Rosmalen” genoemd. Hier vind je glooiende heidevelden en prachtige eikenbomen die geplant zijn om de verstuiving van het gebied tegen te gaan. Vogels die in deze omgeving leven zijn de zwarte Specht, groenen specht, sperwer, valk en havik. Dit is een geliefd recreatie-wandelgebied, waar gemarkeerde wandelroutes uitgezet zijn.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rosmalen

Wilt u met graszoden in Rosmalen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Rosmalen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rosmalen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Rosmalen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Rosmalen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Ad Stalenhoef


5

"Vriendelijk, beschaafd en vooral vakbekwaam personeel."

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Rosmalen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rosmalen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rosmalen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rosmalen

 • Graszoden leggen in Rosmalen
 • Graszoden leggen in Rosmalen
 • Graszoden leggen in Rosmalen
 • Graszoden leggen in Rosmalen
 • Graszoden leggen in Rosmalen
 • Graszoden leggen in Rosmalen
 • Graszoden leggen in Rosmalen
 • Graszoden leggen in Rosmalen
 • Graszoden leggen in Rosmalen
 • Graszoden leggen in Rosmalen
 • Graszoden leggen in Rosmalen
 • Graszoden leggen in Rosmalen
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen