Graszoden Rosmalen

Waar leggen wij graszoden in Rosmalen

Wij leveren grasmatten in de kom van Rosmalen, het Ven, De Overlaet, Hondsberg Maliskamp, het Vinkel, Molenhoek, de Molenhoef en Sparrenburg. Ook leveren wij graszoden in de nieuwbouwwijken, wijk De Groote Wielen en wijk de Hoef. Omliggende dorpen Empel, Berlicum, Nuland, Oss en Den Dungen behoren ook tot ons werkgebied.

Al het groen in Rosmalen

Rosmalen telt ongeveer 31.000 inwoners, ligt op de een dekzandrug die van Oss naar Drunen gaat, waar vroeger nog geen dijk bestond, zodat dat in de winter, dit laag poldergebied, vaak onder water kwam te staan. Doordat Rosmalen op een dekzandrug lag, was het in de zomer snel te droog voor een welvarende landbouw.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Rosmalen niet

Midden in de mooie polder ligt de nieuwbouwwijk De Groote Wielen. Een omvangrijke groenstrook scheidt Rosmalen van de woonwijk. In deze groenstrook vind je sportvelden en verschillende sportverenigingen zijn hier neergestreken.

De buurten liggen aan een mooie waterplas met overal oevers. Deze buurten vormen de structuur van de hele wijk. In De Groote Wielen komt een moeraszone voor en een zuiveringsmoeras. Het water uit de wijk stroomt via de lage ring in een moeraszone, waar het water nog een keer wordt gezuiverd.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken in Rosmalen

De Molenhoek

In de Molenhoek vindt u de Standerdmolen. De Molen staat op de monumentenlijst en is nog steeds in bedrijf

De Rosmalense Plas

De Rosmalense Plas is ontstaan uit een zandafgraving. Momenteel is het een recreatieplas waar men heerlijk kan zwemmen en wandelen.

Landgoed Eikenburg

Het landgoed Eikenburg bevindt zich ten oosten van Maliskamp en is een natuurgebied. Doordat er een brand is ontstaan is er een open plek ontstaan, deze is dichtgegroeid met dopheide, gagel en pijpenstrootje, Het zuidelijk deel van het bos is zeer vochtig daardoor zijn er vennen ontstaan. Dit gebied heeft een rijke flora en is een gewaardeerd wandelbos.

Zandverstuiving Rosmalen

Een bosrijk gebied is de Zandverstuiving Rosmalen, deze ligt ten zuidoosten van Rosmalen. De grond is schraal en bestaat uit heide, stuifzand en bos en wordt ook wel de “de zandbak van Rosmalen” genoemd. Hier vind je glooiende heidevelden en prachtige eikenbomen die geplant zijn om de verstuiving van het gebied tegen te gaan. Vogels die in deze omgeving leven zijn de zwarte Specht, groenen specht, sperwer, valk en havik. Dit is een geliefd recreatie-wandelgebied, waar gemarkeerde wandelroutes uitgezet zijn.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rosmalen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Rosmalen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Rosmalen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rosmalen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Rosmalen

Wilt u bij u in Rosmalen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Haag

Marco Verhallen


5

"Hoe het bedrijf voor de dag komt geeft je meteen een goed gevoel."

Graszoden leggen Den Haag
Referenties

Graszoden in Rosmalen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rosmalen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rosmalen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rosmalen

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen