Graszoden Roosendaal

Waar leggen wij graszoden in Roosendaal

Wij leggen vaak graszoden in de kom, Roosendaal Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Lanfdonk, Kortendijk, Tolberg, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten en Wouwse Plantage. Ook in de nabijgelegen kernen Wouw, Nispen, Achtmaal, Schijf, Rucphen, Zegge, Oud Gastrel en Kruisland behoren tot ons werkgebied.

Al het groen in Roosendaal

Roosendaal ligt aan de grens met België en is het laatste station op Nederlands grondgebied. In Roosendaal zijn historische panden te bezichtigen waaronder de Watertoren. De watertoren heeft een hoogte van 48.6 meter en staat op de lijst monumentale panden.

Vergeet de natuurgebieden in Roosendaal niet

Rucphense Bossen is een natuurgebied dat ligt ten westen van Schijf. Van Oorsprong was dit gebied een dekzandrug die een heide- en stuifzandgebied vormde. In het begin van de 20e eeuw werden naaldbomen geplant. De naaldbossen en wateronttrekking zorgen ervoor dat dit droge gebied verder uitdroogt. Binnen het gebied zijn wandelpaden, echter een deel van het gebied is niet toegankelijk, wegens militair gebruik.

Het Spuitendonkse Bos is een nat bosgebied wat in bezit is van Staatsbosbeheer. Langs het bos ligt de Spuitendonkse beek in de richting van Roosendaal en is niet openbaar voor publiek. De natuur kan ongestoord zijn gang gaan.Het bos is een broedplaats van verschillende soorten vogels zoals, de Wielewaal, spotvogel, glanskop en grauwe vliegenvanger.

Naast deze natuur zijn er ook nog parken Roosendaal:

Vrouwenhof in Roosendaal

Het park ligt in het centrum en is een restant van het vroegere landgoed. Een park met mooie waterpartijen en bruggetjes, waaronder een Japanse brug. Voor de kinderen is het een geliefd park met een hertenkamp, flamingovijver en een hoenderpark.

Het Watermolenbeekpark in Roosendaal

Het Watermolenbeekpark ligt langs de oevers van de Watermolenbeek. Het park wordt ook de Wildertse Beek of kleine Aa genoemd. Het is een beek die ontspringt nabij Kalmthout en stroomt ten oosten van Wildert. Een mooie fietsroute zorgt dat u geniet van de mooie omgeving dat voert via de Achterhoek, Wildert, Essen en Nispen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Roosendaal

Wilt u met graszoden in Roosendaal een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Roosendaal vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Roosendaal uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Roosendaal € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Roosendaal dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breukelen

Bart vankeirsbilck


5

"Vlotte service, goede uitleg."

Graszoden leggen Breukelen
Referenties

Graszoden in Roosendaal

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Roosendaal. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Roosendaal gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Roosendaal

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen