Graszoden Roermond

Waar leggen wij de graszoden in Roermond 

Wij als bedrijf zijn in Roermond zeer actief bij het aanleggen van tuinen en graszoden. Wij leggen de graszoden in veel wijken waaronder Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg Roosendael, Donderberg Hoogvonderen, Asenray, Herten, Swalmen en Maasplassen. Natuurlijk leggen wij ook in hartje centrum tuinen en graszoden aan.

In de dorpen/gemeentes rondom Roermond zijn wij ook actief met de aanleg van tuinen en zoden. Zo zijn wij actief in o.a. Leeuwen, Horn, Asenray, Linne en Sint Odilienberg.

Al het groen in Roermond

Roermond is een stad gelegen in de Nederlandse provincie Limburg. De stad telt ongeveer 57.000 inwoners. De stad is gelegen aan de plaats waar de roer en de maas samenkomen. Dit maakt de omgeving van Roermond zeer waterrijk. De omgeving rondom Roermond kent veel natuur en er zijn dan ook vele natuurgebiedjes. Enkele bekende en de water grotere natuurgebieden zijn de Meinweg en de Groote Peel.

De nationale park de Meinweg staat bekend om zijn unieke landschap. Het landschap bestaat uit verschillende ‘terras’ lagen wat zeer bijzonder is in Nederland. Deze terrassen zijn ontstaan door verschuivingen van de aardkorst langs de drie breuklijnen die door dit natuurgebied lopen. Éen van deze breuklijnen is de welbekende Peelrandbreuk. Het is een zeer mooi natuurgebied met veel bos, heide en vennen. Het gebied staat ook zeer bekend om zijn grote Adder populatie. In het gebied zijn verschillende wandelroutes waar men heerlijk kan wandelen en ondertussen genieten van de natuur.

Het nationaal park De Groote Peel is een 1400 hectare groot natuurgebied dat vroeger gebruikt werd om turf te steken. Tegenwoordig is het een ontwikkeld natuurgebied dat zeer vogelrijk is. In dit gebied zijn ook wandelroutes aangelegd waar men heerlijk kan wandelen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Roermond niet

Wij als bedrijf zijn in Roermond ook zeer actief in de nieuwbouwwijken. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de Roerdelta en Roerkade. In deze modern aangelegde groene wijken kunnen wij al uw wensen betreft tuinaanleg in vervulling laten gaan. Voor zowel gehele tuinaanleg als voor graszoden aanleg bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de zeer mooie nationale parken die Roermond in zijn omgeving heeft zijn er in het centrum ook leuke stadsparkjes waar men heerlijk tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Roermond

Wilt u met graszoden in Roermond een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Roermond vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Roermond uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Roermond € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Roermond dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Goirle

Ingeborg Mannaerts


5

"Prachtige graszoden! Er wordt netjes en vakkundig gewerkt door de mannen. Een aanrader!"

Graszoden leggen Goirle
Referenties

Graszoden in Roermond

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Roermond. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Roermond gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Roermond

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen