Een Robomow robotmaaier

"Een robomow robotmaaier, de beste keuze voor u en uw gazon!"

Onze graszoden geven u een mooi, diepgroen gazon dat strak gemaaid kan worden met een robotmaaier.

Hoe werkt de Robomow robotmaaier?

De Robomow robotmaaier wordt opgeladen in het basisstation en blijft daar als hij niet gebruikt wordt. De robotmaaier vertrekt zelfstandig vanaf het basisstation, maait het gazon en keert terug om opgeladen te worden voor de volgende maaibeurt. Op basis van een aangebracht draad langs het gazon herkent de ROBOMOW het te maaien oppervlak. Afhankelijk van de gazonomvang neemt hij de tijd om het hele gazon te maaien. Vlijmscherpe messen en een krachtige motor zorgen voor een perfect maairesultaat. Er wordt nagenoeg geluidloos gemaaid, dus in de avond of nacht maaien is geen probleem; De gazonranden worden strak gemaaid door een unieke randmaaimodus. De messen maaien breder dan de wielen.

De voordelen van een ROBOMOW Robotmaaier op een rijtje:robotmaaier robomow
robotmaaier robomow
robotmaaier robomow
robotmaaier robomow
robotmaaier robomow

ROBOMOW Robotmaaiers, voor elk gazon het juiste type!

Er zijn door ROBOMOW zes types robotmaaiers ontwikkeld, die passen bij de omvang van uw gazon: van 100 m² tot 3.500 m². De modellen van ROBOMOW hebben een motor met een wattage tussen 200 en 400 watt. Daarmee zijn deze robotmaaiers erg zuinig met energie. De Robotmaaiers van ROBOMOW zijn er in twee maaibreedten, 28 en 56 cm breed.

Robomow RC304 

Geschikt voor gazons van 0 - 400m²

De Robomow RC304 is de perfecte maaier voor gazons met een grootte tot en met 400 m². Deze handige, compacte maaier wordt met een basisstation geleverd, dat ook buiten het gazon kan worden opgesteld. De Robomow RC304 heeft alle technologische voordelen en functies die voor de kleinere tuin te krijgen zijn.

 

Robomow RC308 

Geschikt voor gazons van 0 - 800m²

Als uw tuin een omvang van 0 - 600 m² heeft, dan is dit de maaier voor u! De Robomow RC308 is slank, gestroomlijnd en heeft een basisstation dat om esthetische redenen uit het zicht kan worden geplaatst, waardoor deze maaier discreet, compact en buitengewoon precies is. Voor extra bedieningsgemak kunt u zelfs met uw eigen smartphone instellen wanneer en hoe vaak er gemaaid wordt!

 

Robomow RC312

Geschikt voor gazons van 0 - 1200m²

De Robomow RC312 is het nieuwste model van Robomow. Dit lichtere model is zeer geschikt voor een eenvoudig gazon, het is dan niet nodig om een zwaar model in te zetten. Is uw gazon niet erg recht toe recht aan, dan adviseren wij om de RS612 aan te schaffen.

 

Robomow RS615 

Geschikt voor gazons van 0 - 1500m²

De Robomow RS615 is gebouwd en ontworpen voor gazons met een oppervlakte van 0 - 1500 m², en zorgt ervoor dat u maximaal plezier beleeft aan uw gazon met een minimale maaitijd. De Robomow RS615 is zeer robuust ontworpen met een motor voor het zware werk, grote staalbladen en opgevoerde motoren voor stevig gras en zorgt dat u in een handomdraai een kort gemaaid gazon hebt dat er weer strak uitziet!

 

Robomow RS625 

Geschikt voor gazons van 0 - 2500m²

De Robomow RS625 is een maaier die robuust en wendbaar genoeg is om zelfs de meest complexe grote gazons aan te kunnen en hij is uitgerust met het hele scala aan superieure functies en ingebouwde specificaties. De Robomow RS625 is ontworpen om uitgestrekte gazons van 600 - 2500 m² in topconditie te houden en de zware motoren zorgen ervoor dat hoe groot uw gazon ook is, het er altijd prachtig uitziet, jaar in jaar uit.

 

Robomow RS635 

Geschikt voor gazons van 0 - 3500m²

Als het om echt grote gazons gaat van 1.000 - 3500 m², dan is de Robomow RS635 het perfecte model voor uw tuin. Deze felle machine voor het zware werk heeft superieure functies en specificaties van topklasse en is volledig uitgerust met alles wat er nodig is om een vlekkeloos gazon mee te maken en dit zo te houden. Ook in gebruiksgemak gaat de Robomow RS635 net een stap verder, want hij is zelfs uitgerust met een afstandsbediening. Hierdoor wordt grasmaaien een luxe ervaring.Barenbrug schaduw en zon 1 kg
Schaduw en zon

€ 15,95    

Barenbrug 1 kg

Graszaad voor een mooi gazon, ook in de schaduw.
Voor 15-25 m² gazon.

Bestel direct
Barenbrug schaduw en zon 3 kg
Schaduw en zon

€ 38,95    

Barenbrug 3 kg

Graszaad voor een mooi gazon, ook in de schaduw.
Voor 90-150 m² gazon.

Bestel direct
Barenbrug herstel 1 kg
Herstel

€ 14,95    

Barenbrug 1 kg

Graszaad voor een snel herstel van jouw gazon.
Voor 15-25 m² gazon.

Bestel direct
Barenbrug herstel 3 kg
Herstel

€ 33,95    

Barenbrug 3 kg

Graszaad voor een snel herstel van jouw gazon.
Voor 90-150 m² gazon.

Bestel direct
ECOstyle graszaad extra 1 kg
Graszaad extra

€ 21,95    

ECOstyle 1 kg

Voor het herstel van een speel-, sier en schaduwgazon.
Voor 40-60 m² gazon.

Bestel direct
ECOstyle graszaad extra 2 kg
Graszaad extra

€ 34,95    

ECOstyle 2 kg

Voor het herstel van een speel-, sier en schaduwgazon.
Voor 80-120 m² gazon.

Bestel direct
Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Dongen

Peggy Vermeulen


5

"In 1 woord super!"

Graszoden leggen Dongen
Referenties
Nieuwsberichten
Gazon herstellen van droogteschade

Wilt u het gazon herstellen van droogte schade? Lees hier het advies van Gras en Groen!

Gazon herstellen van droogteschade
Nieuwsberichten

Veiligheid staat bij ROBOMOW voorop!

De messen van Robomow stoppen onmiddellijk met draaien als de maaier wordt opgetild of in een verticale positie wordt gebracht. Als de bumper een obstakel raakt, stoppen de messen en verandert de Robomow van rijrichting. Om te voorkomen dat kinderen Robomow gaan bedienen kunt u de kinderbeveiliging inschakelen. Bedien, bestuur en controleer uw Robomow via uw smartphone of tablet. Zo kunt u overal ter wereld met uw Robomow communiceren en verbonden blijven.

Waarom een ROBOMOW-robotmaaier kopen bij Gras en Groen?


Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen