Graszoden Rijswijk

Waar leggen wij de graszoden in Rijswijk

Wij als bedrijf zijn in de gemeente Rijswijk zeer actief in het aanleggen van tuinen en graszoden. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Cromvliet, Leeuwendaal, Oud-Rijswijk, Bomenbuurt, Welgelegen, Rembrandtkwartier, Havenkwartier, Julianapark, Huis te Lande, Stationskwartier, Te Werve, Spoorzicht, Kleurenbuurt, Artiestenbuurt, Overvoorde, Strijp, Presidentenbuurt, Ministerbuurt, Stervoorde, Eikelenburg, Hoekpolder, Sion, Muziekbuurt, Wilhelminapark, Plaspoelpolder, Elsenburg, Pasgeld, Haantje, Hoornwijck, Broekpolder, Kraayenburg, Vrijenban en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het centrum van Rijswijk.

Ons werkgebied reikt ook tot de gemeenten rondom Rijswijk. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in Wateringen, Escamp, Laak, Nootdorp en Pijnacker.

Al het groen in Rijswijk

De gemeente Rijswijk is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 48.000 inwoners. In de omgeving van Rijswijk liggen enkele natuurgebieden. Zo kent men in de buurt van Rijswijk het Landgoed Te Werve, Het Stadslandschap Hoekpolder en het Wilhelminapark.

Langoed te Werve is een mooi landgoed waar een prachtig landhuis op staat. Dit landhuis is te huur voor bijvoorbeeld vergaderingen. Tussen de vergaderingen door zoekt men dan ontspanning in het prachtig omliggende landschap.

Stadslandschap Hoekpolder is een groen natuurgebied waar men heerlijk kan rondwandelen. Dit bosrijke gebied bevat veel flora en fauna wat er erg fraai uitziet. Het gebied bevat wandel en fietspaden en is dus zeer goed toegankelijk voor de bezoekers.

Het Wilhelminapark is een groot wandelpark waar men even kan ontvluchten van de drukke stad. Het is een mooi park met een meer omringd door een groen landschap.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Rijswijk niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief in de nieuwbouwwijken van Rijswijk. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de wijken Tuinen van Sion, De Rijswijkse Ruijt, Villapark Eikelenburgh en de Hofmeesters. Deze nieuwbouwwijken zijn zeer modern en groen ingericht. Wij als bedrijf zijn zeer gedreven om deze sfeer naar uw voor en achtertuin door te trekken. Wij luisteren naar uw wensen en zullen deze wensen vakkundig uitvoeren.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men geen tijd heeft om één van de natuurgebieden te bezoeken kan men altijd even door één van de stadsparken van Rijswijk wandelen. Zo kun je tocht even ontsnappen aan de stadse lucht en genieten van een klein stukje natuur en rust.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rijswijk

Wilt u met graszoden in Rijswijk een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Rijswijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rijswijk uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Rijswijk € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Rijswijk dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Zundert

Bert Poppelaars


5

"Jullie hebben een geweldig team waar je heel goed mee kunt samenwerken en als belangrijkste een geweldig resultaat."

Graszoden leggen Zundert
Referenties

Graszoden in Rijswijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rijswijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rijswijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rijswijk

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen