Graszoden Rijnsburg

Ook in Rijnsburg leggen wij onze premium graszoden.

Rijnsburg maakt deel uit van de gemeente Katwijk. Deze streek is vooral bekend om haar bloembollenteelt. Rijnsburg is met Katwijk en Valkenburg samengegaan en vormt nu de gemeente Katwijk die zo'n 60 duizend inwoners telt. Ook Katwijk-Noord, Katwijk aan den Rijn en Katwijk aan Zee maken deel uit van deze grotere gemeente.

Gras en Groen Graszoden is naast de reeds vermelde dorpen ook werkzaam in de wijken Polder Kamphuizen, Frederiksoord en Rijnsburg. Maar niet alleen de gemeente Katwijk behoort tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad:

Meijendel kan met recht worden gerekend tot een van de pareltjes van dit gebied. Het ligt ten zuidwesten van Rijnsburg en is ongeveer 2000 hectare groot. Het mooie van dit gebied is, dat het een zeer groot aaneengesloten duingebied betreft. Hier vindt u meerdere bunkers afkomstig uit de Tweede Wereldoorlog. De binnenzijde van dit gebied is deels bebost. Hoe dichter u bij de zee komt, hoe kaler het wordt. 

Al het groen in Rijnsburg:

Bezoekers zijn zeer te spreken over de natuur in Rijnsburg. Een bezoekje in het voorjaar aan De Keukenhof kan natuurlijk niet blijven. Er is werkelijk geen plek ter wereld waar zoveel verschillende kleuren in de lente samenkomen. Het mooie Rijnsburg ligt op slechts 10 minuten van de duinen en het strand. Kortom: er zijn in deze streek genoeg mogelijkheden om te fietsen en te wandelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rijnsburg

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Rijnsburg? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Rijnsburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rijnsburg graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Rijnsburg

Wilt u bij u in Rijnsburg de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amsterdam

Oosterdorp


5

"Wij zijn zeer tevreden en dit bedrijf maakt echt reclame voor zichzelf."

Graszoden leggen Amsterdam
Referenties

Graszoden in Rijnsburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rijnsburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rijnsburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rijnsburg

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen