Graszoden Rijnsburg

Ook in Rijnsburg leggen wij onze premium graszoden.

Rijnsburg maakt deel uit van de gemeente Katwijk. Deze streek is vooral bekend om haar bloembollenteelt. Rijnsburg is met Katwijk en Valkenburg samengegaan en vormt nu de gemeente Katwijk die zo'n 60 duizend inwoners telt. Ook Katwijk-Noord, Katwijk aan den Rijn en Katwijk aan Zee maken deel uit van deze grotere gemeente.

Gras en Groen Graszoden is naast de reeds vermelde dorpen ook werkzaam in de wijken Polder Kamphuizen, Frederiksoord en Rijnsburg. Maar niet alleen de gemeente Katwijk behoort tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad:

Meijendel kan met recht worden gerekend tot een van de pareltjes van dit gebied. Het ligt ten zuidwesten van Rijnsburg en is ongeveer 2000 hectare groot. Het mooie van dit gebied is, dat het een zeer groot aaneengesloten duingebied betreft. Hier vindt u meerdere bunkers afkomstig uit de Tweede Wereldoorlog. De binnenzijde van dit gebied is deels bebost. Hoe dichter u bij de zee komt, hoe kaler het wordt. 

Al het groen in Rijnsburg:

Bezoekers zijn zeer te spreken over de natuur in Rijnsburg. Een bezoekje in het voorjaar aan De Keukenhof kan natuurlijk niet blijven. Er is werkelijk geen plek ter wereld waar zoveel verschillende kleuren in de lente samenkomen. Het mooie Rijnsburg ligt op slechts 10 minuten van de duinen en het strand. Kortom: er zijn in deze streek genoeg mogelijkheden om te fietsen en te wandelen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rijnsburg

Wilt u met graszoden in Rijnsburg een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Rijnsburg vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rijnsburg uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Rijnsburg € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Rijnsburg dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen West-Zaan

Robert van Veen


5

"Leuk personeel"

Graszoden leggen West-Zaan
Referenties

Graszoden in Rijnsburg

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rijnsburg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rijnsburg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rijnsburg

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen