Graszoden Rijen

Waar leggen wij de graszoden in Rijen?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden. Zo komen wij ook regelmatig in Rijen. Wij komen in Rijen-Centrum, Haanberg en het poldergebied van Rijen. Rijen is de grootste plaats van de  gemeente Gilze en Rijen.

We zijn regelmatig in deze regio te vinden.

Natuurparken rondom de stad:

Ten zuidwesten van Dongen bevindt zich natuurgebied De Duiventoren. Dit natuurgebied loopt door tot op het grondgebied van Rijen en bestaat voornamelijk uit een bosgebied. Daarnaast ligt er De Woeste Zee, een klein stukje stuifzandgebied. In het begin van de 20e eeuw is het grote stuifzandgebied aangeplant met vooral Naaldbomen. In het gebied vindt u een rijkdom aan paddenstoelen en mossen.

Al het groen in Rijen:            

Tussen Rijen, Dorst, Teteringen en Oosterhout ligt Boswachterij Dorst. Het uitgestrekte bosgebied bestaat voornamelijk uit grof dennenbos en is 1117 hectare groot. Aan het begin van de 19e eeuw werd het heidegebied hiermee aangeplant. Omdat het gebied gebruikt werd als militair oefenterrein, heeft men rond 1850 veel bos gekapt. Hierdoor ontstond er een grote zandverstuiving. Voor de begrazing van het gebied zijn er Schotse Hooglanders en Exmoorpony’s uitgezet.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rijen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Rijen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Rijen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rijen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Rijen

Wilt u bij u in Rijen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amersfoort

Ymke Jagers


5

"Ik ben onder de indruk van de snelheid en de deskundigheid."

Graszoden leggen Amersfoort
Referenties

Graszoden in Rijen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rijen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rijen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rijen

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen