Graszoden Rijen

Waar leggen wij de graszoden in Rijen?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden. Zo komen wij ook regelmatig in Rijen. Wij komen in Rijen-Centrum, Haanberg en het poldergebied van Rijen. Rijen is de grootste plaats van de  gemeente Gilze en Rijen.

We zijn regelmatig in deze regio te vinden.

Natuurparken rondom de stad:

Ten zuidwesten van Dongen bevindt zich natuurgebied De Duiventoren. Dit natuurgebied loopt door tot op het grondgebied van Rijen en bestaat voornamelijk uit een bosgebied. Daarnaast ligt er De Woeste Zee, een klein stukje stuifzandgebied. In het begin van de 20e eeuw is het grote stuifzandgebied aangeplant met vooral Naaldbomen. In het gebied vindt u een rijkdom aan paddenstoelen en mossen.

Al het groen in Rijen:            

Tussen Rijen, Dorst, Teteringen en Oosterhout ligt Boswachterij Dorst. Het uitgestrekte bosgebied bestaat voornamelijk uit grof dennenbos en is 1117 hectare groot. Aan het begin van de 19e eeuw werd het heidegebied hiermee aangeplant. Omdat het gebied gebruikt werd als militair oefenterrein, heeft men rond 1850 veel bos gekapt. Hierdoor ontstond er een grote zandverstuiving. Voor de begrazing van het gebied zijn er Schotse Hooglanders en Exmoorpony’s uitgezet.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rijen

Wilt u met graszoden in Rijen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Rijen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rijen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Rijen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Rijen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Theo van Putten


5

"We zijn erg blij met het resultaat van ons nieuwe gazon."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Rijen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rijen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rijen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rijen

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen