Graszoden Ridderkerk

Waar leggen wij onze premium graszoden in Ridderkerk?

In Zuid-Holland op het eiland IJsselmonde treffen we de gemeente Ridderkerk. Deze gemeente telt ondertussen zo'n 45 duizend inwoners. De kern - het dorp waar alles mee begon - is met 27 duizend inwoners een stuk kleiner. De dorpen en gehuchten die behoren bij deze stad zijn: Zwet,  Bolnes, Wevershoek, Oostendam, Oude-Molen, Zwaantje, Rijsoord en Slikkerveer. Vanzelfsprekend leggen wij onze graszoden ook in het centrum van Ridderkerk.

Niet alleen Ridderkerk omvat ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad Ridderkerk:

Een bekend park in de directe omgeving van Ridderkerk is het Sandelingen-Ambachtpark. Door de harde stormen gedurende de jaren heeft het een open karakter. Het uitzicht is er vanwege de kruiden- en bloemrijke weide prachtig te noemen. Wandelpaden zijn er in overvloed. Vele komen uit bij de centraal gelegen waterplas waar u op de ligweide heerlijk tot rust kunt komen.

Al het groen in Ridderkerk:

Ridderkerk kent veel groen in de stad. Met name in het Oosterpark is dit groen aanwezig. Dit park - van ongeveer 64 hectare groot - is als een landschapspark aangelegd. U kunt er wandelen over de bospaden, over de grasvelden en langs een stuk moerasgebied. Vanwege de kaarsrechte sloten, de vele grasvelden en ontelbare populieren vindt niet iedereen dit natuurgebied even uitdagend.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Ridderkerk

Wilt u met graszoden in Ridderkerk een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Ridderkerk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Ridderkerk uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Ridderkerk € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Ridderkerk dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Hilversum

Wilma Helsink


5

"Het grasveld ziet er nu door de mannen van Gras en Groen perfect uit."

Graszoden leggen Hilversum
Referenties

Graszoden in Ridderkerk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Ridderkerk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Ridderkerk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Ridderkerk

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen