Graszoden Rhoon

Waar leggen wij onze graszoden in Rhoon?

In de gemeente Albrandswaard treffen we het dorp Rhoon. Het ligt ten zuidwesten van grote broer Rotterdam en is gelegen op het eiland IJsselmonde. Gras en Groen Graszoden is regelmatig werkzaam in deze omgeving. In Rhoon zijn dit de wijken waar wij onze graszoden leggen:  Rhoon-West, Essendael, Centrum, Oude Koedood, Portland, Rhoon-Noord, Ghijseland en Huyters, ’t Rhoonsche Veer, Overhoeken en Rhoon-Zuid.

Naast Rhoon is ook Poortugaal deel van de gemeente Albrandswaard.

Natuurparken rondom het dorp Rhoon:

Klein Profijt is een zoetwatergetijengebied dat ligt langs de Oude Maas. Even ten zuiden van Rhoon ligt dit natuurgebied waar de invloed van eb en vloed nog steeds zichtbaar is. Dat maakt het tot een uniek natuurgebied. Als het vloed wordt in de Oude Maas, kunt u niet overal meer wandelen. En bij eb verdwijnt het zoetwater weer uit het gebied. Het natuurgebied Klein Profijt is ongeveer 70 hectare groot.

Al het groen in Rhoon:

Omdat het zo uniek is, komen we weer terug op de zoetwatergebieden die deze streek rijk is. Ook de Carnisse Grienden staan invloed van de getijen eb en vloed. Deze getijen zorgen voor een unieke flora en fauna. Het geeft tenslotte een prachtig gezicht als een rijtje knotwilgen nagenoeg helemaal onder water staan. Kortom: als recreant is het hier genieten geblazen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rhoon

Wilt u met graszoden in Rhoon een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Rhoon vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rhoon uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Rhoon € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Rhoon dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Meteren

Engels


5

"goede adviezen voor verzorging."

Graszoden leggen Meteren
Referenties

Graszoden in Rhoon

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rhoon. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rhoon gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rhoon

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen