Graszoden Rhoon

Waar leggen wij onze graszoden in Rhoon?

In de gemeente Albrandswaard treffen we het dorp Rhoon. Het ligt ten zuidwesten van grote broer Rotterdam en is gelegen op het eiland IJsselmonde. Gras en Groen Graszoden is regelmatig werkzaam in deze omgeving. In Rhoon zijn dit de wijken waar wij onze graszoden leggen:  Rhoon-West, Essendael, Centrum, Oude Koedood, Portland, Rhoon-Noord, Ghijseland en Huyters, ’t Rhoonsche Veer, Overhoeken en Rhoon-Zuid.

Naast Rhoon is ook Poortugaal deel van de gemeente Albrandswaard.

Natuurparken rondom het dorp Rhoon:

Klein Profijt is een zoetwatergetijengebied dat ligt langs de Oude Maas. Even ten zuiden van Rhoon ligt dit natuurgebied waar de invloed van eb en vloed nog steeds zichtbaar is. Dat maakt het tot een uniek natuurgebied. Als het vloed wordt in de Oude Maas, kunt u niet overal meer wandelen. En bij eb verdwijnt het zoetwater weer uit het gebied. Het natuurgebied Klein Profijt is ongeveer 70 hectare groot.

Al het groen in Rhoon:

Omdat het zo uniek is, komen we weer terug op de zoetwatergebieden die deze streek rijk is. Ook de Carnisse Grienden staan invloed van de getijen eb en vloed. Deze getijen zorgen voor een unieke flora en fauna. Het geeft tenslotte een prachtig gezicht als een rijtje knotwilgen nagenoeg helemaal onder water staan. Kortom: als recreant is het hier genieten geblazen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rhoon

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Rhoon? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Rhoon vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rhoon graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Rhoon

Wilt u bij u in Rhoon de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

René Wenting


5

"Binnen één dag het volledige gazon van 150 m² vervangen, dat had ik niet voor mogelijk gehouden."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Rhoon

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rhoon. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rhoon gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rhoon

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen