Graszoden Rhenen

Waar leggen wij de graszoden in Rhenen?

Rhenen is een stad en gemeente in de provincie Utrecht en telt ongeveer 19.150 inwoners. Rhenen ligt aan de noordkant van de Nederrijn. Ook ligt Rhenen op de zuidoostpunt van de Utrechtse Heuvelrug. De oostelijk gelegen en tot de gemeente behorende Grebbeberg is de laatste heuvel van deze stuwwal.

Gras en Groen Graszoden is ook regelmatig te vinden in Rhenen voor het leggen van graszoden. U vindt ons terug in de wijken Achterberg, Binnenveld, Veeneind, Vogelenzang, Bruine Eng, Molenberg, Remmerden, Cunera, De Horst, Domineesberg, Molenberg, Remmerden, Koerheuvel, Rhenen Hoog, Rhenendael. Ook treft u ons in het centrum van Rhenen.

Natuurparken rondom de stad Rhenen:

In deze streek is de Utrechtse Heuvelrug de ultieme publiekstrekker. Deze streek - die als het ware gezien kan worden als een hoge zandrug - loopt van het Gooimeer bij Huizen tot aan de Grebbeberg bij Rhenen. Het meest zuidelijke deel is ruim 10 duizend hectare groot en is verklaard tot Nationaal Park. Het is een prachtig gebied waarin bergen, buitenplaatsen en bossen zich in een rap tempo afwisselen.

Al het groen in Rhenen:

In Rhenen zelf treffen we de Grebbenberg. Deze heuvel die 52 meter hoog is vormt het meest zuidoostelijke punt van de Utrechtse Heuvelrug. De Grebbenberg heeft zich de gedurende de jaren ontwikkeld tot een eikenbos. Terwijl het vroeger nog een gebied was, dat was bedekt met eikenhakhout. De Grebbenberg kenmerkt zich vooral door de steile hellingen, waardoor een warm microklimaat is ontstaan.  Dat zorgt op haar beurt weer voor prachtige flora.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rhenen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Rhenen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Rhenen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rhenen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Rhenen

Wilt u bij u in Rhenen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Culemborg

Rens van den Heuvel


5

"Zelden zo'n goede en vriendelijke service gehad."

Graszoden leggen Culemborg
Referenties

Graszoden in Rhenen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rhenen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rhenen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rhenen

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen