Graszoden Rhenen

Waar leggen wij de graszoden in Rhenen?

Rhenen is een stad en gemeente in de provincie Utrecht en telt ongeveer 19.150 inwoners. Rhenen ligt aan de noordkant van de Nederrijn. Ook ligt Rhenen op de zuidoostpunt van de Utrechtse Heuvelrug. De oostelijk gelegen en tot de gemeente behorende Grebbeberg is de laatste heuvel van deze stuwwal.

Gras en Groen Graszoden is ook regelmatig te vinden in Rhenen voor het leggen van graszoden. U vindt ons terug in de wijken Achterberg, Binnenveld, Veeneind, Vogelenzang, Bruine Eng, Molenberg, Remmerden, Cunera, De Horst, Domineesberg, Molenberg, Remmerden, Koerheuvel, Rhenen Hoog, Rhenendael. Ook treft u ons in het centrum van Rhenen.

Natuurparken rondom de stad Rhenen:

In deze streek is de Utrechtse Heuvelrug de ultieme publiekstrekker. Deze streek - die als het ware gezien kan worden als een hoge zandrug - loopt van het Gooimeer bij Huizen tot aan de Grebbeberg bij Rhenen. Het meest zuidelijke deel is ruim 10 duizend hectare groot en is verklaard tot Nationaal Park. Het is een prachtig gebied waarin bergen, buitenplaatsen en bossen zich in een rap tempo afwisselen.

Al het groen in Rhenen:

In Rhenen zelf treffen we de Grebbenberg. Deze heuvel die 52 meter hoog is vormt het meest zuidoostelijke punt van de Utrechtse Heuvelrug. De Grebbenberg heeft zich de gedurende de jaren ontwikkeld tot een eikenbos. Terwijl het vroeger nog een gebied was, dat was bedekt met eikenhakhout. De Grebbenberg kenmerkt zich vooral door de steile hellingen, waardoor een warm microklimaat is ontstaan.  Dat zorgt op haar beurt weer voor prachtige flora.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Rhenen

Wilt u met graszoden in Rhenen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Rhenen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Rhenen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Rhenen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Rhenen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Ter Happel


4

"Gazon ligt er mooi bij (weet niet of ik foto's kan toevoegen; anders stuur ik ze per mail)."

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Rhenen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Rhenen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Rhenen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Rhenen

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen