Graszoden Raamsdonksveer

Waar wij vaak graszoden leggen in Raamsdonkveer

Raamsdonkveer is een plaats in Noord-Brabant en heeft ongeveer 12.500 inwoners. In Raamsdonkveer hebben wij veel huizen voorzien van nieuwe graszoden. Raamsdonkveer behoort bij de gemeente Geertruidenberg. Nabijgelegen kernen zijn: Oosterhout, Hank, Geertruidenberg, Raamsdonk. Breda, Dordrecht en Tilburg zijn de dichts bijgelegen grote steden. Ook in al deze steden hebben wij een grote klantenkring opgebouwd voor het leggen van onze graszoden. Raamsdonkveer ligt tussen Oosterhout en Hank in en aan de oostkant van de beek de Donge.

Wetenswaardigheden over Raamsdonkveer

Raamsdonkveer bestond uit twee dorpen te weten Raamsdonk-dorp en Raamsdonkveer. Raamsdonk-dorp richtte zich op de landbouw, terwijl Raamsdonkveer zich meer richtte op visserij, scheepvaart, dijk- en polderwerk en griendwerk, omdat Raamsdonkveer aan de oever van de huidige Bergsche Maas ligt.

Raamsdonkveer kwam vooral tot bloei door de aanleg van de weg Parijs-Amsterdam onder Napoleon.

Van de tweede wereldoorlog en de watersnoodramp heeft Raamsdonkveer veel schade ondervonden.

Zusters van Schijndel vestigden zich in Raamsdonkveer en zorgden voor onderwijs voor meisjes, verzorgden bejaarden en leidden het later naar Oosterhout verplaatste ziekenhuis Sint-Theresiaziekenhuis. Ook de Fraters van Tilburg vestigden zich in Raamsdonkveer. Zij zorgden voor onderwijs voor jongens, maar door te weinig belangstelling vertrokken zij weer.

Groene wetenswaardigheden over Raamsdonkveer

Aan de noordzijde van Raamsdonkveer ligt de Bergsche Maas en aan de zuidzijde bevindt zich de beek de Donge. Raamsdonkveer grenst aan het Nationaalpark De Biesbosch.

Nationaalpark De Biesbosch

De Biesbosch is het grootste zoetwatertijdengebied van Europa. Een zoetwatergetijdengebied wil zeggen dat er werking is van eb en vloed. Dit is bijzonder omdat er in zoetwater normaalgesproken geen eb en vloed voorkomen. Het verschil tussen eb en vloed in de Biesbosch is 20 cm in de Brabantse Biesbosch en 70 centimeter in de Zuid-Hollandse Biesbosch. Behalve de grootste is het ook een van de weinig zoetwatertijdengebied. De Biesbosch is een doolhof van rivieren, waterbekkens, wilgenbosjes en kreekjes. De Biesbosch is een wetland, of te wel nat gebied, waar talloze vogels zoals, ganzen, eenden, reigers, kiekendief, aalschjovers, ijsvogels en soms een zeearend zich laten zien.

In de Biesbosch kan prachtig  door de polders worden gewandeld. Aan de buitenzijde kan over oude dijken en langs de rivieren worden gefietst. Een mooie beleving van de natuur is het om het vanaf het water te ervaren in een fluisterbootje of een kano.

Er is een bezoekerscentrum waar informatie te krijgen is over alle activiteiten die er plaatsvinden.

Andere wetenswaardigheden over de Biesbosch

Tijdens de tweede wereldoorlog was de Biesbosch door zijn doolhof van kreken en polders een hele goede plek voor onderduikers. In de tijd dat ten zuiden van de Biesbosch bevrijd gebied was, maar het gebied boven de Biesbosch nog bezet was door de Duitsers brachten ze mensen naar bevrijd gebied en smokkelden medicijnen, voedsel en bonnen naar het gebied dat nog bezet was.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Raamsdonksveer

Wilt u met graszoden in Raamsdonksveer een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Raamsdonksveer vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Raamsdonksveer uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Raamsdonksveer € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Raamsdonksveer dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Weert

Peter Vleeshouwers


3

"Gras is wel mooi gelegd!"

Graszoden leggen Weert
Referenties

Graszoden in Raamsdonksveer

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Raamsdonksveer. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Raamsdonksveer gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Raamsdonksveer

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen