Graszoden Putten

Waar leggen wij de graszoden in Putten?

Gras en Groen Graszoden legt regelmatig graszoden in de plaats Putten. De wijken Koudhoorn, Kruishaar, Putten-Centrum, Putten-Noord, Putten-Zuid, Gerven, Hell, Diermen, Huinen, Halvinkhuizen, Norden, Bijsteren, Hoef en het bosgebied behoren tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom Putten:

In de buurt van Putten vind je het Horsterwold. Het is een jong bos dat zo'n 3700 hectare omvat. Dit bos is zo bekend, omdat dit het grootste loofbos is dat Nederland rijk is. Maar er is meer over te vertellen. De plek van dit bos is bijzonder, omdat het op kleigrond ligt. Omdat deze kleigrond zeer vruchtbaar is, is dat meteen te merken aan de groei van de bomen.

Al het groen in Putten:

In het hart van Nederland treft men de gemeente Putten. Deze gemeente telt zo'n 21 duizend inwoners en wordt vooral omringd door akkerland. Putten ligt in het noordoostelijke deel van de bekende en geliefde Gelderse Vallei. Dit maakt weer deel uit van het grootste bosgebied van Nederland, dat is namelijk Het Centraal Veluws Natuurgebied.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Putten

Wilt u met graszoden in Putten een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Putten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Putten uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Putten € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Putten dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Berkel-Enschot

van Houwerink


5

"Super snelle levering"

Graszoden leggen Berkel-Enschot
Referenties

Graszoden in Putten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Putten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Putten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Putten

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen