Graszoden Putten

Waar leggen wij de graszoden in Putten?

Gras en Groen Graszoden legt regelmatig graszoden in de plaats Putten. De wijken Koudhoorn, Kruishaar, Putten-Centrum, Putten-Noord, Putten-Zuid, Gerven, Hell, Diermen, Huinen, Halvinkhuizen, Norden, Bijsteren, Hoef en het bosgebied behoren tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom Putten:

In de buurt van Putten vind je het Horsterwold. Het is een jong bos dat zo'n 3700 hectare omvat. Dit bos is zo bekend, omdat dit het grootste loofbos is dat Nederland rijk is. Maar er is meer over te vertellen. De plek van dit bos is bijzonder, omdat het op kleigrond ligt. Omdat deze kleigrond zeer vruchtbaar is, is dat meteen te merken aan de groei van de bomen.

Al het groen in Putten:

In het hart van Nederland treft men de gemeente Putten. Deze gemeente telt zo'n 21 duizend inwoners en wordt vooral omringd door akkerland. Putten ligt in het noordoostelijke deel van de bekende en geliefde Gelderse Vallei. Dit maakt weer deel uit van het grootste bosgebied van Nederland, dat is namelijk Het Centraal Veluws Natuurgebied.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Putten

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Putten? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Putten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Putten graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Putten

Wilt u bij u in Putten de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Zeewolde

Den Turk


5

"Nu 4 weken later is het gras mooi aaneengesloten en perfect vlak. Topwerk"

Graszoden leggen Zeewolde
Referenties

Graszoden in Putten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Putten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Putten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Putten

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen