Graszoden Purmerend

Waar wij vaak graszoden leggen in Purmerend

In Purmerend leggen wij met grote regelmaat nieuwe graszoden. Ook in de omringende dorpen zoals:  Beemster, Zeevang, Edam, Volendam, Waterland, Landsmeer, Wormerland en Beeemster hebben wij een grote klantenkring opgebouwd met onze graszoden.

Purmerend is een gemeente in de regio Waterland en telt ca. 80.000 inwoners. Purmerend heeft een oppervlakte van ca. 24 vierkante kilometer waarvan 0,65 uit water bestaat. In Purmerend wonen veel forenzen. Er is een goede verbinding door de A7, maar het is ook de enige snelweg, waardoor er dagelijks veel file is richting Amsterdam.

Aan de oostkant van Purmerend ligt het dorp Purmerbuurt en het Purmerbos. Een deel van de polder Purmer, met de wijken Purmer-Noord en Purmer-Zuid, behoort nu tot de stad Purmerend. Het deel aan de zuidkant van Purmerend is landelijk gebleven.

Wetenswaardigheden over Purmerend

De stad Purmerend is ontstaan als nederzetting voor de scheepvaart en de visserij. En lag tussen, in die tijd, de meren Wijde Wormer, Beemster en Purmer. De naam Purmereind betekent eigenlijk aan het einde van de Purmer”.

In 1434 verkreeg Purmerend stadsrechten en door het verwerven van marktrechten is de stad Purmerend uitgegroeid tot handelscentrum voor de nijverheid.

Puremerend is al jarenlang de Marktstad van Nederland en is daarnaast ook bekend om zijn kermis en veemarkten.

Groene wetenswaardigheden over  Purmerend

Rond Purmerend liggen een tiental natuurgebieden. De meeste worden beheerd door het Noord-Hollands Landschap, IVN en Staatsbosbeheer. De gebieden zijn vrij toegankelijk. De volgende gebieden liggen rond Purmerend: Het Purmerbos, Heemtuin de Dwarsgouw, Het Beusebos, Weideveld, Ilperveld, Wormer- en Jisperveld, Heitje van Katham, Rietland Katwoude, Twiskerandgebied en Eilandspolder.

Het Purmerbos

Het Purmerbos ligt aan de oostkant van Purmerend en is een jong bos die twintig jaar geleden werd aangeplant. Het is een rustgebied voor vogels en dieren, maar er mag ook worden gefietst, gewandeld en paard gereden.

Eilandspolder

Eilandspolderis een open en weids gebied dat veel  weidevogels herbergt. Zoals de wulp, de grutto, de smient, plevieren en de rietzanger. Ook de Noordse woelmuis voelt zich hier thuis. Het westelijk deel is voornamelijk akkerbouw te vinden. Het oostelijke deel wordt beheerd als vogelgebied door Staatsbosbeheer.

Er liggen fiets- en wandelpaden over de dijken rondom het gebied van Eilandspolder. Er zijn fietsen, kano’s en fluisterbootjes te huur op verschillende plekken. Als het vriest en er ligt ijs dan wordt er de Eilandspolderschaatstocht georganiseerd door  de samenwerkende ijsclubs.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Purmerend

Wilt u met graszoden in Purmerend een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Purmerend vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Purmerend uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Purmerend € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Purmerend dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Made

Ronnie Oomen


5

"Gras en Groen hoveniers is een bedrijf wat kwaliteit, punctualiteit en erg net werk hoog in het vaandel heeft staan."

Graszoden leggen Made
Referenties

Graszoden in Purmerend

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Purmerend. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Purmerend gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Purmerend

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen