Graszoden Zeeland

Graszoden zijn ook in Zeeland ideaal om een nieuw gazon aan te leggen. Binnen twee weken heeft u resultaat en kan het gazon in gebruik genomen worden. Wilt u ook zo snel van een nieuw gazon genieten? Gras en Groen Graszoden kan de graszoden voor u komen leggen. Graszoden kunnen gelegd worden op zowel de in Zeeland aanwezige donker blauwe zeeklei als op de lichte duingronden. Een extra bewerking van de bodem kan in die twee gevallen geen kwaad!  

Welke diensten bieden wij aan in Zeeland?

Bent u een particulier of bedrijf en bent u woonachtig of gevestigd in Zeeland dan is Gras en Groen uw partij voor het leveren en leggen van graszoden. Wij werken uitsluitend met premium graszoden, dit zijn graszoden van de allerbeste kwaliteit. Deze graszoden leggen wij op vakkundige wijze aan voor het vormen van een nieuw gazon. Onze medewerkers zijn mede dankzij uitstekende apparatuur ook in staat om uw gazon te vervangen. In één dag voeren wij uw bestaande gazon af en leggen wij een perfect donker groen gazon aan.


Wilt u liever zelf aan de slag, dat kan ook natuurlijk. Onze bezorgservice komt de graszoden bij u in de provincie Zeeland bezorgen. U bent dan verzekerd van graszoden van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als die wij zelf gebruiken. Met de handige leginstructie die u van ons krijgt wordt het zelf leggen van graszoden een fluitje van een cent.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszodenAlgemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Fam. Elias


5

"Per saldo een bedrijf om aan te bevelen."

Graszoden leggen Best
Referenties


Afgeronde projecten in Zeeland

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen