Graszoden Poortugaal

Waar leggen wij onze graszoden in Poortugaal?

Poortugaal is een boerendorp in de gemeente Albrandswaard. Dit Zuid-Hollandse dorp is gelegen tussen de havens van Rotterdam en de Oude Maas. Vroeger was Poortugaal bekend om de fruit-, groente- en vlasteelt. Poortugaal - dat ruim 10 duizend inwoners telt - bestaat uit de volgende wijken: Kasteeltuin, Poortugaal-dorp, Deltawijk, West-Valckestijn, Zuid en Oost-Valckestijn.

Natuurparken rondom Poortugaal:

Klein Profijt kan worden beschouwd als een uniek gebied. Eb en vloed spelen hier namelijk nog een aanzienlijke rol. Vanwege de aanwezigheid van de Oude Maas stroomt het gebied regelmatig vol en dus ook weer leeg. Het is apart om te zien. Zeker als u plots een rij knotwilgen voor de helft onder water ziet staan. Het planten- en dierenleven hebben zich hieraan aangepast en is mede daarom rijk aan verscheidenheid.

Al het groen in Poortugaal:

Stadsparken zijn er genoeg in Poortugaal. De gemeente heeft haar best gedaan om vele wandel- en fietsroutes uit te zetten. Het ontbreekt de recreant aan niets. Als u gaat wandelen, vergeet dan niet dit ook in de Johannapolder te doen. Het is een prachtig gebied waar u tot rust komt en heerlijk kunt uitwaaien.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Poortugaal

Wilt u met graszoden in Poortugaal een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Poortugaal vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Poortugaal uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Poortugaal € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Poortugaal dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

P. Martherus


4

"Goed bedrijf"

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Poortugaal

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Poortugaal. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Poortugaal gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Poortugaal

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen