Graszoden Poortugaal

Waar leggen wij onze graszoden in Poortugaal?

Poortugaal is een boerendorp in de gemeente Albrandswaard. Dit Zuid-Hollandse dorp is gelegen tussen de havens van Rotterdam en de Oude Maas. Vroeger was Poortugaal bekend om de fruit-, groente- en vlasteelt. Poortugaal - dat ruim 10 duizend inwoners telt - bestaat uit de volgende wijken: Kasteeltuin, Poortugaal-dorp, Deltawijk, West-Valckestijn, Zuid en Oost-Valckestijn.

Natuurparken rondom Poortugaal:

Klein Profijt kan worden beschouwd als een uniek gebied. Eb en vloed spelen hier namelijk nog een aanzienlijke rol. Vanwege de aanwezigheid van de Oude Maas stroomt het gebied regelmatig vol en dus ook weer leeg. Het is apart om te zien. Zeker als u plots een rij knotwilgen voor de helft onder water ziet staan. Het planten- en dierenleven hebben zich hieraan aangepast en is mede daarom rijk aan verscheidenheid.

Al het groen in Poortugaal:

Stadsparken zijn er genoeg in Poortugaal. De gemeente heeft haar best gedaan om vele wandel- en fietsroutes uit te zetten. Het ontbreekt de recreant aan niets. Als u gaat wandelen, vergeet dan niet dit ook in de Johannapolder te doen. Het is een prachtig gebied waar u tot rust komt en heerlijk kunt uitwaaien.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Poortugaal

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Poortugaal? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Poortugaal vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Poortugaal graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Poortugaal

Wilt u bij u in Poortugaal de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Driebergen

Piet Lindner


5

"Goed contact, leuk team "gras" mensen en professioneel bovendien! "

Graszoden leggen Driebergen
Referenties

Graszoden in Poortugaal

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Poortugaal. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Poortugaal gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Poortugaal

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen