Graszoden Pijnacker

Waar leggen wij de graszoden in Pijnacker

Wij als bedrijf zijn zeer actief in het aanleggen van tuinen en graszoden in de gemeente Pijnacker. Zo zijn wij zeer actief met het leggen van grasmatten in o.a. de wijken Keijzershof, Klapwijk, Klapwijk Noord, Koningshof, Oude Leede, Pijnacker Noord, Pijnacker Noordpolder, Pijnacker Oost, Tolhek en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het centrum van Pijnacker.

Als bedrijf zijn wij ook actief met de aanleg van tuinen en grasmatten in de omliggende gemeentes rondom Pijnacker. Wij zijn o.a. actief in Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Den Hoorn.

Al het groen in Pijnacker

De gemeente Pijnacker is gelegen in de provincie Zuid-Holland. De gemeente telt ongeveer 51.000 inwoners. Qua natuurparken heeft Pijnacker een zeer bijzonder park. Dit is het Vogel Natuurpark Pijnacker.

In dit Vogel Natuurpark zijn in een zeer uitgestrekte omgeving met veel water, bomen en andere vegetatie een groot aantal verschillende vogelsoorten gevestigd. De vogels komen hier zowel om te eten als om nesten te maken en te broeden. Voor veel vogelaars is dit gebied zeer geschikt om prachtige foto´s van allerlei vogels te kunnen maken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Pijnacker niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de nieuwbouwwijken van Pijnacker. Zo is ons bedrijf actief in o.a. de nieuwbouwwijken Vogelwijk Keijzershof, Boszoom Keijzershof, Keijzershof Vogelwijk Fazant en Ackershof Centrumplan. Wij als bedrijf zorgen ervoor dat uw tuin zo wordt aangelegd dat deze in het wijkbeeld zal passen. Vaak worden deze nieuwbouwwijken zeer modern en groen gebouwd. Wij kunnen als bedrijf deze lijn doortrekken naar uw tuin en uw wensen hierin meenemen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast het zeer mooie natuurgebied Vogel Natuurpark kan men natuurlijk ook zijn rust zoeken in één van de vele stadsparken in en rondom het centrum van Pijnacker. De parken zijn uitgerust met voldoende bankjes waar men even kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Pijnacker

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Pijnacker? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Pijnacker vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Pijnacker graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Pijnacker

Wilt u bij u in Pijnacker de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Ter Happel


4

"Gazon ligt er mooi bij (weet niet of ik foto's kan toevoegen; anders stuur ik ze per mail)."

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Pijnacker

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Pijnacker. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Pijnacker gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Pijnacker

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen