Graszoden Papendrecht

Papendrecht - waar leggen wij onze premium graszoden?

Papendrecht telt 32 duizend inwoners. Het is gelegen in de gemeente Alblasserwaard in de provincie Zuid-Holland. Regelmatig zijn de hoveniers van Gras en Groen te vinden in Papendrecht, onder meer in de wijken Bloemenbuurt, Vriesenpolder, Westpolder, Het Eiland, Middenpolder, De Kooij, Molenpolder, Wilgenhoek, Oostpolder, Molenvliet en Kraaihoek.

Natuurparken rondom de stad Papendrecht:

Net buiten Papendrecht treft u het park Huis te Kinderdijk. Het park is van de 18e eeuw en behelst eigenlijk de restanten van een oud landgoed. Wat het uniek maakt, is dat de binnenranden van grasland zijn en de buitenrand bestaat uit bossen en lanen. Tevens treft u in dit park watergangen, een schapenweide, gras- en hooilandjes en vele waterpoeltjes.

Al het groen in Papendrecht:

Stadsparken zijn er volop in Papendrecht. De gemeente heeft er vele wandel- en fietsroutes uitgezet, waardoor u heerlijk tot rust kunt komen. Vergeet zeker niet te wandelen in bijvoorbeeld in het Vijverpark, het Vondelpark en de Noordhoeksewiel.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Papendrecht

Wilt u met graszoden in Papendrecht een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Papendrecht vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Papendrecht uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Papendrecht € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Papendrecht dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Vos


5

"Speciale dank aan uw medewerkers, die klanrvriendelijk aan het werk waren."

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in Papendrecht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Papendrecht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Papendrecht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Papendrecht

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen